Πτολεμαΐδα: Η θεατρική παράσταση «Η αρπαγή της πριγκίπισσας αιώρας» από το Βόρειο Πεδίο



jzyrajyrsrtfystyt

«Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΩΡΑΣ»
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ!

Το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ,  ο πολιτιστικός Σύλλογος που δρα θεατρικά στην πόλης της Πτολεμαΐδας, εγκαινιάζει τη νέα χρονιά με μια παιδική παράσταση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Πιο συγκεκριμένα, ανεβάζει την θαυμάσια περιπέτεια Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΩΡΑΣ, που έγραψε ο Πασχάλης Παπατσαρούχας, ένα έργο με πολλή δράση, πολύ χιούμορ και πολύ χορό και μουσική!

Ένα στεριωμένο βασίλειο που  έγινε κουνημένο, άνθρωποι που παραπαίουν και καταρρέουν… νεράιδες καλές και απαίσιες… ένας βασιλιάς μοχθηρός που κρατάει φυλακισμένη την πριγκίπισσα Αιώρα… διάφοροι παράξενοι και αστείοι τύποι που βάζουν διαρκώς εμπόδια και … ένας κουρσάρος με το πλήρωμα του… αποφασισμένος να βρει και να φέρει πίσω την πριγκίπισσα!

Τη σκηνοθεσία του έργου είχε ο Κωνσταντίνος Μπαμπίλας, την μουσική του έργου που είναι πρωτότυπη έγραψαν ο Χαράλαμπος Συντάκης και ο Παναγιώτης Χαλκιάς.
Στην παράσταση συμμετέχουν οι παρακάτω ηθοποιοί:

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΩΡΑ: Κωνσταντίνα Μυλωνά ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΙΣΚΙΟΔΙΩΧΤΗΣ: Τάσος Αντωναρίδης, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΙΩ, ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΣΚΑΡΜΟΣ: Σωφρόνης Ευθυμιάδης, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΕΩ, ΝΕΡΑΪΔΑ ΝΥΧΤΟΒΙΑ:  Πέννυ Κατωτοικίδου, ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΠΑΡΑΜΑΝΑ: Άσπα Ξεσφίγγη, ΚΑΝΑΤΑΡΧΗΣ: Βαλάντης Παπαπέτρου, ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Τάσος Ανδρεάδης, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ Α΄, ΛΑΣΠΟΔΑΧΤΥΛΟΣ Α΄, ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Α΄, ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ Α΄, ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ:  Αλίκη Θεοδωρίδου

ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ Β΄, ΛΑΣΠΟΔΑΧΤΥΛΟΣ Β΄, ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Β΄, ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ Β΄,  ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ: Νίτσα Χριστοφόρου, ΛΑΣΠΟΔΑΧΤΥΛΟΣ  Γ΄, ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Γ΄, ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ: Ανδριάνα Δαβιδοπούλου, ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΣ, ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ: Μαριάνθη Σφακιανάκη, ΝΕΡΑΪΔΑ ΦΟΥΣΚΟΚΥΜΑΤΩ: Μελίνα Αυγερινού, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΡΥΠΑΤΗΣ: Άρης Σαχπατζίδης, ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ: Λάζαρος Κωτσίδης, ΔΕΚΑΝΙΚΗΣ: Κωνσταντίνος Ραδουνισλής

Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαμπίλας, τα κοστούμια της παράστασης η Ελένη Μπαμπίλα και η Πέννυ Κατωτοικίδου, στο φωτισμό είναι ο Δημήτρης Κόλλιας και στον ήχο η Άρτεμις Νέστορα. Το μακιγιάζ των ηρώων επιμελείται η Έλλη Θεοδωρίδου

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο κέντρο δεξιώσεων VALENTINO, 3ο χιλιόμετρο της οδού Πτολεμαΐδας – Περδίκκα. Θα δοθούν έξι παραστάσεις, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου διπλή παράσταση, στις 5.30 το απόγευμα και στις 8 το βράδυ, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα. Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου διπλή παράσταση, στις 5.30 το απόγευμα και στις 8 το βράδυ και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 €. Μην χάσετε αυτή την απολαυστική παράσταση!!!

Να υπενθυμίσουμε πως συνεχίζονται οι εγγραφές στα παιδικά τμήματα που οργάνωσε ο σύλλογος και γίνονται στην θεατρική αίθουσα του Συλλόγου (Κ. Φούφα και Καλλιπόλεως), τηλ. 2463505059, απογευματινές ώρες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ             ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.