Λειτουργία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Λογιστική και Ελεγκτική» από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη



tei_dit_mak_logoΑπό τις 15 Οκτωβρίου 2015 άρχισαν τα μαθήματα του εξειδικευμένου Μεταπτυχιακού Προγράμματος «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ», που διοργανώνει το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στη Λογιστική και Ελεγκτική (Master of Science in Accounting and Auditing»).

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει αντικείμενο την εξειδίκευση επιστημόνων στον τομέα της Λογιστικής και Ελεγκτικής, την προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές διδακτορικού επιπέδου, την κάλυψη των αναγκών σε μεταπτυχιακό επίπεδο για εκπαιδευμένα διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών εκτός από την παροχή υψηλού και ποιοτικού επιπέδου σπουδών, δημιουργεί νέες  επαγγελματικές προοπτικές για τους νέους επιστήμονες της Περιφέρειάς μας, λόγω της συνεργασίας με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, με το οποίο υπογράφηκε σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας.

Εξειδικευμένα στελέχη από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα εξειδίκευσης του ΙΣΟΕΛ διδάσκουν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Οι σπουδαστές του Προγράμματος, που ενδιαφέρονται για το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, μπορούν να λάβουν απαλλαγή από τις επαγγελματικές εξετάσεις του ΣΟΕΛ σε ορισμένα μαθήματα, σύμφωνα με τον Κανονισμό Απαλλαγών που έχει καταρτιστεί για την υλοποίηση των διατάξεων του άρθρου 9 Ν. 3693/2008. Για τα υπόλοιπα μαθήματα των επαγγελματικών εξετάσεων, οι σπουδαστές δύνανται να συμμετέχουν απ’ ευθείας σε αυτές και ο βαθμός που θα λάβουν θα αναγνωρίζεται στα αντίστοιχα μαθήματα του ΠΜΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.