Το «Κουρί» της Εορδαίας επέλεξαν οι κάτοικοι του Πτελεώνα για την μετεγκατάστασή τους



555sthtyeuaretgyΤην θέση «ΚΟΥΡΙ» της Εορδαίας επέλεξαν για την μετεγκατάστασή τους  οι κάτοικοι της Τ.Κ. Πτελεώνα στην τελευταία τους λαϊκή συνέλευση . που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας .

Προηγήθηκε η λεπτομερή ενημέρωση από τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  σχετικά με τις τρεις προτεινόμενες θέσεις ΚΟΥΡΙ, Ανατολικό και Αναρράχη,  που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο , παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματά  τους .

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις και οι διευκρινιστικές απαντήσεις του Διευθυντή Γιώργου Αμανατίδη και του στελέχους της ΑΝ.ΚΟ Βασίλη Σιτρά , ενώ καθοριστική για το μέλλον τους χαρακτήρισε την απόφαση ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πτελεώνα Αναστάσιος Τσαλκιτζίδης .

Μετά τις  τοποθετήσεις  και των κατοίκων , αποφασίστηκε δια ανατάσεως της χειρός , ως χώρος μετεγκατάστασης του οικισμού η θέση «ΚΟΥΡΙ»  , ενώ ο Δήμαρχος Εορδαίας κλείνοντας την διαδικασία τόνισε ότι η απόφαση θα μεταφερθεί  στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση, ώστε να προχωρήσουν με εντατικούς ρυθμούς τα επόμενα βήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.