Άλλος ένας συνεχιστής της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας! Φίλη παραιτήσου, τσακίσου και εξαφανίσου!



aaluyuiouhgiugiugui

Ακούγοντας ο ίδιος προσωπικά σε ηλικία 15 ετών εγώ από τον πρόσφυγα παππού μου Αλέξανδρο Γεωρ. Κοκκινίδη ηλικίας τότε 92 ετών το 1995 και 18 χρονών κατά την περίφημη διπλωματικά δηλωμένη ανταλλαγή του 1922-1923, να μου λέει και να μου το γράφει ταυτόχρονα στο χαρτί (το μελάνι στέγνωσε το αίμα όχι γιατί είναι ακόμα ζεστό), πως κατά την περίοδο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους και συγκεκριμένα το 1915, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και των δικών τους σφαγών, πως ενώ βασάνιζαν και έσφαζαν τους Αρμένιους πετώντας τους μετά στα δάση, οι Τούρκοι απευθύνονταν στον παππού μου και στους άλλους που ήταν μαζί, μικρά παιδιά τότε ηλικίας 11 ετών να τους λένε : Φεύγουν αυτοί, έρχεται η δική σας η σειρά !!!

Και όπως πραγματικά και έγινε !!!

Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη ή κάποια επιστημονική εξήγηση ότι η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας ήταν σχεδιασμένη, προμελετημένη και εκτελέστηκε συστηματικά με κάθε τρόπο και μέσο, όπως πολύ καλά έχουν δημοσιευτεί και είναι γνωστά για την βαρβαρότητα και την αγριότητα τους εγκλήματα Γενοκτονίας, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας !!!

Όπως το έγραψε με το χέρι του ο Αλέξανδρος Γεωρ. Κοκκινίδης μετά από πολύ κόπο και δυσκολία ως αγράμματος το καλοκαίρι του 1995.

Όπως ζήτησε να γραφτεί και να αποτυπωθεί ο Αλέξανδρος Γεωρ. Κοκκινίδης κατά την εξιστόρηση των γεγονότων το καλοκαίρι 1995.

Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου Κοζάνης

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 Εορτή Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη του Ομολογητή από την Αργυρούπολη του Πόντου (έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Χαλδίας) 1901 μ.Χ. – 1959 μ.Χ .

Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης

2 σχόλια στο άρθρο “Άλλος ένας συνεχιστής της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας! Φίλη παραιτήσου, τσακίσου και εξαφανίσου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.