Χ. Κάτανας: Ο κύριος Φίλης καλά θα κάνει να κρατήσει τα πιστεύω του ιστορικά, και θρησκευτικά για αυτόν και μόνο



katanas_xarisΛίαν επιεικώς απαράδεκτη η δημόσια τοποθέτησή του, περί της μη ύπαρξης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού .

Ο θεσμός της θέσεως που κατέχει επιβάλει τουλάχιστον τον απόλυτο σεβασμό στα ήθη και τα ιερά του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής παράδοσης και ιστορίας.

Ο Ελληνισμός του Πόντου, και η γενοκτονία του από τους Τούρκους, αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας.

Η γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί από τη Βουλή των Ελλήνων το 1994 . Το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να ζητήσει ένα δημόσιο συγνώμη από όλους τους Έλληνες.

Ασφαλώς και ο σημερινός πρωθυπουργός πρέπει να λάβει θέση άμεσα. Είναι το ελάχιστο που επιβάλλεται να κάνει η κυβέρνηση, έναντι του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά και ολοκλήρου του Έθνους.

Λαός που ξεχνά την ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει. Και η ελληνική ιστορία δεν επιδέχεται προβολές και εκπτώσεις από κανέναν.-

Κάτανας Χάρης

π. Βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Νόμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.