Εκπαιδευτική Ημερίδα στην Κοζάνη με τίτλο: «Η Διερευνητική Δραματοποίηση και το θεατρικό παιχνίδι ως μέσο διδασκαλίας των γλωσσικών μαθημάτων»



dipethe_bigΤο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, η Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας Δυτικής Μακεδονίας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Φιλολόγων Δυτικής Μακεδονίας Νομών Κοζάνης και Γρεβενών συνδιοργανώνουν Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο: «Η Διερευνητική Δραματοποίηση και το θεατρικό παιχνίδι ως μέσο διδασκαλίας των γλωσσικών μαθημάτων», την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, ώρες 16.00-20.00 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου. Η Εκπαιδευτική Ημερίδα απευθύνεται σε φιλολόγους καθηγητές Β/θμιας Εκ/σης των Νομών Κοζάνης και Γρεβενών και σε καθηγητές γαλλικής γλώσσας Α/θμιας και Β/θμιας Εκ/σης των Νομών Κοζάνης και Γρεβενών.

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει 2 εργαστήρια διάρκειας 2 ωρών το καθένα με επί μέρους τίτλους: «Χρησιμοποιώντας τους θεατρικούς κώδικες στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας» και «Για μια διερευνητική εν θεάτρω γλωσσική διδασκαλία: Ο Μικρός Πρίγκηπας στο μεγάλο ταξίδι του». Επιμορφωτής/εμψυχωτής των δυο εργαστηρίων θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Θεατρολογίας του Δημοκρίτειου Παν/μιου Θράκης κος Σίμος Παπαδόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκ/σης στο τηλέφωνο: 24610-49308 ή με μέηλ στην ηλεκτρ. διεύθυνση: grsskoz@sch.gr (μέηλ με θέμα: «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ») ή στη Γραμματεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης στο τηλ. 24610-24062 ή με μέηλ στην ηλεκτ. διεύθυνση: dpt-koz@otenet.gr Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.

Η Ημερίδα θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Η Πρόεδρος
Ηλικίδου Μελισσία

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια
Δημοπούλου Ελένη

ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Δυτ.
Μακεδονίας Κοφίδου Αγγελική
Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν.
Κοζάνης Βόντσα Βασιλική
Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Ν.
Κοζάνης Γκανάκας Ιωάννης
Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν.
Κοζάνης & Γρεβενών Αγγέλη Βάϊα
Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Ν.
Κοζάνης Καραμανώλης Παναγιώτης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.