Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα άδεσποτα της Κοζάνης προς υιοθέτηση – Βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις της κ. Τασοπούλου



tasopoulou_eleni

Ελένη Τασοπούλου :«Εδώ και δύο μέρες, έχουμε κάνει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα άδεσποτα προς υιοθέτηση».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης κ. Ελένη Τασοπούλου, αναφερθήκε στη δημιουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Κοζάνης, όπου ανεβάζουν φωτογραφίες από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, με σκοπό την υιοθέτηση.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, λειτουργεί μόλις δύο ημέρες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Δήμο για το ποιο σκυλί θα επιλέξουν.

«Με αυτό τον τρόπο θα αποσυμφορηθεί κατά ένα μέρος η κάτασταση με τα αδέσποτα τα οποία, όπως ξέρετε, μιλάμε για έναν μεγάλο αριθμό. Είναι ένα πρόβλημα, ασυνείδητων συμπολιτών μας, που δεν στειρώνουν τα ζώα τους», τόνισε η κ.Τασοπούλου κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα άδεσποτα της Κοζάνης προς υιοθέτηση – Βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις της κ. Τασοπούλου

  1. «Με αυτό τον τρόπο θα αποσυμφορηθεί κατά ένα μέρος η κάτασταση με τα αδέσποτα»
    Το πιστεύει άραγε;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.