Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Ωμέγα σε όσους συμμετείχαν στο εορταστικό παιχνίδι της Κυριακής 1η Νοεμβρίου



12185578_10206752759030490_3468653673710729559_o

Ο σύλλογος αεροσφαίρισης Ωμέγα,Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους,τις ομάδες και τους μεμονωμένους παίκτες που επισκέφτηκαν την πόλη μας στο καθιερωμένο εορταστικό παιχνίδι της Κυριακής(1η Νοεμβρίου),στο πρώην στρατόπεδο “Ρωμανέλη”.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έκαναν χιλιόμετρα μέσα αλλά και έξω από το πεδίο για να κάνουν πραγματικότητα ακόμα μια γιορτή της αεροσφαίρισης και να αποδείξουν το προφανές.

΄Οτι είμαστε μια οικογένεια.

Ο σύλλογος επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Δημοτική αρχή και την Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας για την εξαιρετική συνεργασία αλλά και την τιμή για τον σύλλογο να στέκονται αρωγοί,κάτι που υπάρχει από χρόνια καθώς και τον σύλλογο αιμοδοτών,”Γέφυρα ζωής” για την ενημέρωση αλλά και την ευκαιρία που έδωσε στους παρευρισκόμενους,στην έναρξη της εκδήλωσης,να κάνουν το πρώτο βήμα,ως δότες μυελού των οστών.

Κλείνοντας το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου για την ακούραστη συμμετοχή σε κάθε είδους εργασίες πέραν την αγωνιστικής( στην οποία συμμετείχαν κ έλαμψαν) ώστε να γίνει για ακόμη μια φορά πραγματικότητα και φέτος το γλέντι αδρεναλίνης!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.