Στις Τ.Κ. Κερασιάς, Σιδερών και Λιβερών βρέθηκε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης



12182913_426585657542363_4828871003946188595_o

Από την Κερασιά ξεκίνησε ο κύκλος ανοιχτών συζητήσεων του Δημάρχου Κοζάνης με τους πολίτες- «Προτεραιότητα μας η αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας στις τοπικές κοινότητες»

Από την Τοπική Κοινότητα Κερασιάς, ξεκίνησε την Πέμπτη, ο νέος κύκλος ανοιχτών συζητήσεων του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη με τους δημότες.

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους Κώστα Δεσποτίδη, Ευθύμιο Ζαγάρα και Γιάννη Ιωαννίδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Κύρινα και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Γιώργο Πεκρίδη.

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης παρουσίασε στους συγκεντρωμένους δημότες την οικονομική κατάσταση του Δήμου και την οικονομική ασφυξία στην οποία βρίσκεται, άλλα όπως τόνισε χαρακτηριστικά «αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας, στο να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας των τοπικών κοινοτήτων». Ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε πως «έχει γίνει μια πολύ σοβαρή δουλειά το προηγούμενο διάστημα, στο να καταγραφούν τα αιτήματα των τοπικών κοινοτήτων και οι προτεραιότητες θα συμπεριληφθούν στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, που σε λίγες εβδομάδες θα παρουσιαστεί».

Παράλληλα εξήρε τη συνεργασία με τους Προέδρους των Τ.Κ. και δεσμεύτηκε για μεγαλύτερη αυτονομία σε επείγοντα θέματα της καθημερινότητας.

Από την πλευρά των κατοίκων, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασιάς Αντώνιος Τότσκας, παρέδωσε υπόμνημα των αιτημάτων της περιοχής ενώ ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με όλους τους παρευρισκομένους.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τις Τ.Κ. Σιδερών και Λιβερών, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τέλη Πουτακίδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Γιώργο Πεκρίδη.

Ο Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τους δημότες της περιοχής για θέματα που τους απασχολούν όπως η παράνομη υλοτομία, ζητήματα οδοποιίας κ.α.

Ο διάλογος της Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες θα συνεχιστεί σε όλη  τη διάρκεια της χρονιάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.