Μήνυμα ενάντια στην κλιματική αλλαγή από τα παιδιά της Κοζάνης



syjdktudeuky

Μήνυμα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, έστειλαν την Παρασκευή τα παιδιά του 2ου και 12ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης, του 2ου ΕΠΑΛ, του Ειδικού Γυμνασίου Κοζάνης, του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, του Ειδικού Εργαστηρίου  αλλά και μέλη του 1ου ΚΑΠΗ, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης, με αφορμή την Παγκόσμια Διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι τον Δεκέμβριο του 2015.

Η εκδήλωση είχε στόχο να  ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σχετικά με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη και να συμβάλλει στη διαμόρφωση περιβαλλοντικού ήθους με απώτερο στόχο την αντιστροφή της κλιματικής αλλαγής και την διατήρηση της αειφορίας στη Γη.

Την πρώτη μέρα από τις δύο, των εκδηλώσεων υποστήριξαν τα γυμναστήρια ΄΄Σάντρα΄΄ και ΄΄Αlive΄΄,   τα ΚΑΠΗ , το Δίκτυο παραδοσιακών σπόρων ΄΄ΠΕΛΙΤΙ΄΄ , η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης, Οικολογική Ομάδα ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και ο ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης.

Η δράση συνεχίζεται τη Δευτέρα με τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.