Nέα διανομή προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες» στην Κοζάνη

aliakmon_sineterismos

ΝΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΟΝ Γ/Κ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ. «ΑΛΙΑΚΜΩΝ»

ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: ΜΕΣΣΗΝΗΣ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 5 ΛΙΤΡΩΝ 20 ΕΥΡΩ
ΗΛΙΕΛΑΙΟ : ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 5 ΛΙΤΡΩΝ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 10 ΛΙΤΡΩΝ
ΑΛΕΥΡΙ: ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 0,50 ΤΑ 25 ΚΙΛΑ & 0,52 ΤΑ 10 ΚΙΛΑ.
ΡΥΖΙ: ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ, ΚΑΡΟΛΙΝΑ 5,2 ΚΙΛΑ ΠΡΟΣ 5€, ΚΙΤΡΙΝΟ 6,1 ΚΙΛΑ ΠΡΟΣ 5€, ΓΛΑΣΣΕ 5,5 ΚΙΛΑ ΠΡΟΣ 5€.
ΜΕΛΙ: ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 3 ΚΙΛΩΝ ΜΕ 18,00€.
ΦΕΤΑ: ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ & ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ, ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΥΜΑ.
ΦΑΚΕΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 1,50€ ΤΟ ΚΙΛΟ.
ΦΑΣΟΛΙΑ: ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΠΡΕΣΠΩΝ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ & ΠΛΑΤΙΑ 3,00 € & 3,5€ ΤΟ ΚΙΛΟ.
ΡΕΒΥΘΙΑ: ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΧΥΜΑ 2,00€, ΣΕ ΑΛΜΗ 2,50€ ΤΟ ΚΙΛΟ.
ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ: ΧΥΜΑ 3,5€ ΤΟ ΚΙΛΟ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΛΜΗ-ΞΥΔΙ-ΕΞΤΡΑ
ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3,5€ ΤΟ ΚΙΛΟ (650GR ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ), ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 1,5€ ΤΑ 200GR.
ΠΑΤΑΤΑ: ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ: ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. 0,30/ΚΙΛΟ.
ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.
• ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ (81 ΜΕΖΟΥΡΕΣ) 11€
• ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (60 ΜΕΖΟΥΡΕΣ) 7€
• ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ 4 ΛΙΤΡΑ 2€
• ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 4ΛΙΤΡΑ 2€
• ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 4ΛΙΤΡΑ ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ 3€
• ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 4 ΛΙΤΡΑ 2€
• ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ 4ΛΙΤΡΑ 2€
• 4 ΧΛΩΡΙΝΕΣ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΕΣ 3€

ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
• ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ, ΠΑΝΕΣ.
• ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
• ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ.

ΛΟΙΠΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΛΙΚΕΡ.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 14:00.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 6985739054 (9:00 ΜΕ 13:00).

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε