Οι εταιρείες AUTOGLASSFIT Α.Ε. και 3Μ™ ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους – Διαβάστε αναλυτικά



yuhklglugiyguiio

Οι εταιρείες AUTOGLASSFIT Α.Ε. και 3Μ™ ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ ενώνουν τις δυνάμεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στον τομέα της Διανομής Προϊόντων Αυτοκινήτου όπως τις Αντηλιακές Μεμβράνες & Μεμβράνες Ασφαλείας Αυτοκινήτων καθώς και τα Προϊόντα Περιποίησης Αυτοκινήτου Car Care κ.α. Σκοπός της συνεργασίας είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός ισχυρού Πανελλαδικού Δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων GlassFit® στο οποίο θα προσφέρονται προϊόντα της 3Μ™ καθώς και αναβαθμισμένες υπηρεσίες με την εγγύηση της 3Μ™ και της AUTOGLASSFITΑ.Ε Το αναβαθμισμένο και με κοινή ταυτότητα δίκτυο καταστημάτων GlassFit® είναι πλέον συνεργάτης της 3Μ™ στον τομέα του Αυτοκινήτου και φέρει τη σήμανση 3Μ™ AutomotίvePartner. Πιο συγκεκριμένα, από τέλος Οκτωβρίου, τα συνεργαζόμενα καταστήματα GlassFit® – 3Μ™Automotίve Partner θα φέρουν ειδική σήμανση.

Πλέον των υφιστάμενων εργασιών τους (επισκευή & αντικατάσταση κρυστάλλων) τα καταστήματα GlassFit® – 3Μ™ AutomotίvePartner θα διαθέτουν και τα παρακάτω προϊόντα – υπηρεσίες της 3Μ™:

Αντηλιακές Μεμβράνες (Wίndow Film)
Μεμβράνες Ασφαλείας Κρυστάλλων (Window Safety Film)
Σετ Ξεθαμπώματος και Γυαλίσματος Φαναριών (Head Lamp Restoration)
Σετ καθαρισμού & Περιποίησης Κρυστάλλινων επιφανειών αυτοκινήτου
Προϊόντα Περιποίησης αυτοκινήτου (Car Care)

Με αυτή τη συνεργασία, η 3Μ™ και το δίκτυο καταστημάτων GlassFit® φέρνουν τα Προϊόντα Αυτοκινήτου της 3Μ™ πιο κοντά στους καταναλωτές ώστε να τα γνωρίσουν και να επιλέξουν με βάση την τεχνολογική τους υπεροχή, την ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους. ‘Οπου χρειάζεται επαγγελματική τοποθέτηση των προϊόντων, οι τεχνικοί των καταστημάτων GlassFit® είναι οι ειδικοί για την εφαρμογή των προϊόντων 3Μ™. Η άρτια εκπαίδευσή τους αλλά και η πολύχρονη εμπειρία τους εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.

Η AUTOGLASSFIT Α.Ε. διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων στην Ελλάδα – GlassFit®. Έχοντας παρουσία πάνω από 10 χρόνια στην ελληνική αγορά (ξεκίνησε ως προμηθευτικός Συνεταιρισμός το 2005), εισάγει και εμπορεύεται κρύσταλλα οχημάτων καθώς και διαχειρίζεται ζημιές θραύσης κρυστάλλων σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες.

Περισσότερες πληροφορίες για την AUTOGLASSFIT μπορείτε να βρείτε στο www.autoglassfit.gr

Η 3Μ™ είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τη σύνδεση πρακτικών αναγκών με 46 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες, η 3Μ™διαθέτει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από βιομηχανικά, αυτοκινήτου, καταναλωτικά και ιατρικά μέχρι ασφαλείας και ηλεκτρολογικά. Η 3Μ™ Ελλάς ΜΕΠΕ είναι η θυγατρική εταιρεία της 3Μ™ στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και διακινεί τα προϊόντα της 3Μ™ στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες για την 3Μ™ μπορείτε να βρείτε στο www.3m.gr.

Επίσημος συνεργάτης για τον νομό κοζάνης GLASSFIT 3M είναι ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και βρίσκετε στο 2χλμ κοζάνης θεσ/νικης και τηλ. επικοινωνίας 24610 40250.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.