«Ζητάμε 7 ευρώ το χρόνο από κάθε Κοζανίτικο νοικοκυριό για τη σωστή παροχή υπηρεσιών από το Δήμο» – Βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις του Δημάρχου



ioannidis_7Δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στο Κοβεντάρειο για το ζήτημα της αύξησης των δημοτικών τελών, αλλά και για την πορεία του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Ο Δήμαρχος κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, τόνισε:

Φέτος ισχύουν πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, αναμένεται η επόμενη χρονιά να είναι πολύ χειρότερη του 2015. Έχουμε μία δραματική πτώση εσόδων από τα ανταποδοτικά τέλη της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ τα τελευταία πέντε χρόνια. Συναισθανόμενοι όμως, ότι δεν μπορούμε να πάμε σε πολύ μεγάλες αυξήσεις, η Δημοτική αρχή πρότεινε, αυξήσεις της τάξεως του 5% , περίπου 7 ευρώ ετησίως.

Ζητάμε περίπου 7ευρώ ετησίως, από κάθε Κοζανίτικο νοικοκυριό, για να μπορέσουμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού. Δεν μας είναι εύκολο να πάρουμε μία τέτοια απόφαση, αλλά συναισθανόμενοι την ευθύνη μας και το ρόλο μας, πήραμε αυτή την απόφαση και είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε“.

dimotiko_simvoulio_koz

Για την πορεία του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε:

“Να στελεχουθούν άμεσα τα Νοσοκομεία και να καθίσουμε όλοι οι φορείς σε επίπεδο περιφέρειας, να συζητήσουμε τι επίπεδο νοσοκομειακής υγείας θέλουμε. Να αποκτήσουμε εμείς μία εναλλακτική πρόταση και να τη ζητήσουμε από το Υπουργείο. Να πάμε εμείς πιο μπροστά τα πράγματα και όχι και είναι πιο μπροστά οι άλλοι. Πιστεύουμε ότι πρέπει και τα πέντε κεντρικά Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, να λειτουργούν με τις βασικές δομές ποιότητας για τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη λειτουργία του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, που εξυπηρετεί 100.000 πολίτες και έχει έναν ιδιαίτερο κομβικό ρόλο και δεν μπορεί να υπολειτουργεί. Πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας” , τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λευτέρης Ιωαννίδης.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο ο Δήμαρχος Κοζάνης, στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “«Ζητάμε 7 ευρώ το χρόνο από κάθε Κοζανίτικο νοικοκυριό για τη σωστή παροχή υπηρεσιών από το Δήμο» – Βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις του Δημάρχου

  1. Ντροπη στον Δημαρχο που δεν εχει κανει τιποτα κ θελει κ αυξησεις!!!
    Η Αντιπολιτευση τι ειπε? Ο μαλουτας νομιζω ειπε οχι, το ΚΚε ψαχνεται κ ο Κυργιας ειναι ανυπαρκτος σε ολα!!

  2. Καλά ο δήμαρχος δεν συμφώνησε να μας κουβαλά ο Μπόμπολας τα απόβλητά από παντού στα ορυχεία της περιοχής, τσάμπα θα μας τα φέρνουν, μαλή δεν θα πάρουμε, αν ναι,τι τις θέλουν της αυξήσεις????????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.