Διήμερο αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης



dukyyukjyuΟ Φιλοπρόοδος Σύλλογος με αφορμή τη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου σας προσκαλεί στο ενδιαφέρον διήμερο που ξεκινά

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 μ.μ. με την προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μέγαρα», σε σενάριο Γιώργου Τσεμπερόπουλου και Σάκη Μανιάτη στην επάνω αίθουσα του «Ολύμπιον». Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση με το σκηνοθέτη της ταινίας Γ. Τσεμπερόπουλου.

και συνεχίζει την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 9:30 μ.μ. στο Στέκι του Συλλόγου, ανήμερα της επετείου, με Μουσική Παράσταση, όπου η Γεωργία Νταγάκη συναντά τον δικό μας Γιώτη Κιουρτσόγλου, για να παρουσιάσουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα με δυνατούς ρυθμούς που δίνουν σκυτάλη σε μελωδικά μουσικά ακούσματα, δένοντας το Rock με το Πεντοζάλι, τον Ψαραντώνη με τους Led Zeppelin, σε μια πρωτόγνωρη μέθεξη δυνατών ήχων και συναισθημάτων. Την παράσταση πλαισιώνει ο εξαίρετος νέος μουσικός και ερμηνευτής Γιώργος Κονής.

Η είσοδος στους μαθητές, σπουδαστές και άνεργους είναι στα 5 ευρώ με το ποτό.

Χορηγοί μουσικής εκδήλωσης:

• «ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΑΤΕΒΕ, Γ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

• KOTRIDIS TRAVEL

• ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ «ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ»

• ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «Dot-Print»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.