Την αδελφοποίηση με τον Δήμο Εορδαίας ζητά ο Δήμος του Avcilar της Τουρκίας



666ujyhguioiyhrtΤην εκφρασμένη βούληση της Δημάρχου TOPRAK  BENLI  του AVCILAR  της Τουρκίας , για αδελφοποίηση με το Δήμο Εορδαίας  μετέφεραν οι εκπρόσωποί της  στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , ο οποίος τους υποδέχθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα.

Στην αποστολή συμμετείχαν 40 άτομα από το Αμπαρλί των οποίων οι πρόγονοι κατάγονται από το Εμπόριο Εορδαίας, ενώ εδώ και χρόνια έχει αναπτυχθεί μία πολύ στενή σχέση μεταξύ των δύο περιοχών . η οποία έφτασε  η ώρα να επισημοποιηθεί με την αδελφοποίηση.

Η υποδοχή από τον Δήμαρχο Εορδαίας ήταν ιδιαίτερα θερμή, ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή ,τονίζοντας ότι οι δύο λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και πως  θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία που προβλέπεται από τη Νομοθεσία, για την αδελφοποίηση των δύο Δήμων .

Εκπροσωπώντας τη Δήμαρχο του ΑVCILAR ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ερχάν  Παλτίμογλου , επεσήμανε τα κοινά χαρακτηριστικά των δύο λαών, τους στενούς δεσμούς   και τη βούληση για αδελφοποίηση των δύο Δήμων , χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την έντονη συγκίνησή του.

Στην υποδοχή ήταν «παρών»και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Εμπορίου Αθανάσιος Μπόζιας , ενώ υπήρξε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και απο τις δύο πλευρές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.