Ο Δήμαρχος Εορδαίας και το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησαν την Κολυμβητική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ»



Στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης , που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πτολεμαΐδας  , ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησαν την Κολυμβητική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» για την επάξια εκπροσώπηση της Πόλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.
   
Υποδεχόμενος τους Αθλητές και τους Προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων ο Δήμαρχος Εορδαίας τους συνεχάρη για τις σπουδαίες επιτυχίες τους , που ανέδειξαν την Ομάδα στο πανελλήνιο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να τις  διαφυλάξουν ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.  
   
«Εμείς ως Δημοτική Αρχή δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών  καταφέραμε , παρά τις οικονομικές  δυσκολίες, να εξασφαλίσουμε τα ανάλογα  κονδύλια για την τοποθέτηση σύγχρονων χρονομέτρων στο Κολυμβητήριό μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι καλύτερο για την Ομάδα μας » επεσήμανε ο κ. Ζαμανίδης, ενώ απευθυνόμενος στους Αθλητές και στους Προπονητές υπογράμμισε πως από εδώ και πέρα απαιτείτε «δουλειά» και «πειθαρχία» για την επίτευξη των νέων στόχων.  
    
Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον κ. Δήμαρχο , ο πρώτος προπονητής  στην αγωνιστική Δημήτρης Καραγιάννης  κάλεσε όλη την Ομάδα στο βήμα , τονίζοντας ότι η τιμή ανήκει σε  όλη την οικογένεια της Κολυμβητικής Ακαδημίας (αθλητές, προπονητές, διοίκηση , γονείς) ,ενώ  εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την τιμή που τους επεφύλαξε.  
    
Τα συγχαρητήριά τους προς τους συντελεστές της ανοδικής πορείας της Κολυμβητικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας  εξέφρασαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιος Κωτσίδης  και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας ,Πολιτισμού και Αθλητισμού Παύλος Τσότσος , χαιρετίζοντας την εκδήλωση.
    
Κλείνοντας την όμορφη τελετή ο Πρόεδρος της Κ.Α. «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας  Χρήστος Κατσίνας  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας  για την τιμητική εκδήλωση, επισημαίνοντας  ότι με την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα  Διοίκηση έθεσε  ως προτεραιότητα  την άνοδο της Ομάδας , σε σημείο  ώστε να αποκτήσει τον σεβασμό σε πανελλαδικό επίπεδο.
    
Ο κ. Κατσίνας  αναφέρθηκε στις ενέργειες της Διοίκησης προκειμένου να καταστεί το Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας  «πόλος έλξης» για τον αθλητικό τουρισμό ανά την Ελλάδα  και να μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο ακόμα επίπεδο. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.