Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη



fyulfulyfuyii

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκε την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Συγκεκριμένα, στην Κρανιά Γρεβενών, όπου τον υποδέχθηκαν ο Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Καναβός, καθώς και οι δύο Δήμαρχοι, Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης και Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε και με εκπροσώπους φορέων, οι οποίοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις για θέματα σχετικά με το υπουργείο του.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Καναβός παρέδωσε στον κ. Υπουργό, τις προτάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που έχουν στόχο την απλοποίηση και μείωση του κόστους όλων των διαδικασιών για αδειοδοτήσεις πάσης φύσεως (γεωτρήσεων, σταυλικών εγκαταστάσεων, χρήσης φυτοπροστατευτικών προιόντων κλπ.), το αίτημα που αφορά την διαδικασία επαναχρησιμοποίησης υγρών αποβλήτων της σταυβλιμένης κτηνοτροφίας, όπου οι βιολογικοί δεν δέχονται λύματα, καθώς επίσης και προτάσεις για την αξιοποίηση του τεράστιου αλλά ανεκμετάλλευτου πλούτου των δασών της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.