Βιωματικό σεμινάριο στην Κοζάνη με θέμα: «Ομότιμοι διαμεσολαβητές: εκπαιδεύοντας τους μαθητές στη διαχείριση του σχολικού εκφοβισμού»



Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας  και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Κοζάνης διοργανώνουν  βιωματικό σεμινάριο  με θέμα:

«Ομότιμοι διαμεσολαβητές: εκπαιδεύοντας τους μαθητές στη διαχείριση του σχολικού εκφοβισμού»

με εκπαιδεύτριες: την  κ.  Χριστίνα Χρηστίδου, Κοινωνική Λειτουργό- Ψυχολόγο, MSc Κοινωνική Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική, υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Δυτικής Θεσσαλονίκης και την κ.  Άννα Μπαφίτη κοινωνιολόγο,απόφοιτη Παιδαγωγικού τμ. Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μ.Ed,  υπεύθυνη του  ΣΣΝ Φλώρινας .

Το σεμινάριο  το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 10.30-13.30.
 
Στόχος του είναι η πρακτική προσέγγιση της σχολικής διαμεσολάβησης και των τεχνικών της.
   
Παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στο mail του ΣΣΝ Κοζάνης ssnkoz@dide.koz.sch.gr ή του Σ.Ε.Κ.sek.dyma@gmail.com   μέχρι 14-10-2015.

Η πρόεδρος  του Σ.Ε.Κ                                            Η γεν. γραμματέας
παρ. Δυτικής Μακεδονίας           
Αναστασία Πάτσιου                                                     Άννα  Μπαφίτη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.