Party… συγκέντρωσης σχολικών ειδών στο Barcode από την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης



Την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε στο Barcode beer bar, από τις 08:00 το βράδυ και έπειτα σε μια δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, παρέας, κουβέντας και φυσικά διασκέδασης που συνοδεύουν όλα μας τα party.

Σχολικές τσάντες (και μεταχειρισμένες σε καλή κατάσταση), τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χαρτί Α4, διορθωτικά, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, τέμπερες-κηρομπογιές, μαρκαδόρους-ξυλομπογιές, πινέλα, κόλλες (υγρές και στικ), πλαστελίνες, ψαλιδάκια, διαφάνειες κ.α είναι ενδεικτικά κάποια από τα υλικά που έχουμε άμεση ανάγκη.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Barcode beer bar για τη φιλοξενία του party, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση που θα προσφέρουν στην προσπάθεια μας, καθώς ένα μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου.

Σήμερα, που οι ελλείψεις στα δημόσια σχολεία και οι περικοπές είναι τεράστιες, που η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες της σχολικής φοίτησης των παιδιών της, εμείς προτάσσουμε τη συλλογικότητα και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η συμμετοχή και η αλληλεγγύη είναι που μας αναγκάζουν για πέμπτη χρονιά φέτος να εντείνουμε την προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών για όλα τα παιδιά.

Η συμμετοχή όλο και περισσότερων από μας στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη, αφού και φέτος η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, αλλά και οι αντιξοότητες που βιώνουν χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας, χειροτερεύουν.

σας περιμένουμε…

γιατί τα δύσκολα τα περνάμε μαζί!!!

γιατί η αλληλεγγύη μπορεί να έχει και πλάκα!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.