Βίντεο: Η αληθινή πρόταση γάμου στο «Ολύμπιον» της Κοζάνης! Απέρριψε 29 διάσημες Ελληνίδες για τη γυναίκα της ζωής του



Πρόκειται για μία ελληνική ταινία μικρού μήκους, που σαν μοναδικό της στόχο έχει τη θετική απάντηση στην πρόταση γάμου του ιππότη πρωταγωνιστή. Προβλήθηκε για πρώτη φορά δημοσίως σε κινηματογράφο που βρισκόταν η ανυποψίαστη κοπέλα.   Να πώς περιγράφουν οι δημιουργοί του την όλη φάση:  «Ο Κώστας είναι ένας σύγχρονος Έλληνας ιππότης που αναζητά την ιδανική για αυτόν γυναίκα. Στην πορεία της αναζήτησής του, απορρίπτει μεταξύ άλλων και 29 διάσημες Ελληνίδες!

Όταν τελικά βρίσκει την αγάπη της ζωής του, την ξεχωρίζει και αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό του για να τον οδηγήσει σε αυτήν. Έτσι καβαλάει το μαύρο του άλογο, περνάει μέσα από δάση, βουνά, δρόμους και ποτάμια.  Καθώς είναι σύγχρονος ιππότης, το ταξίδι του τον οδηγεί στη σημερινή πόλη της Κοζάνης, έξω από τον σημερινό κινηματογράφο Ολύμπιον. Μέσα στον κινηματογράφο βρίσκεται ο έρωτας της ζωής του και τον περιμένει. Φτάνοντας εκεί, έχει μόνο έναν στόχο στο μυαλό του: Να την κάνει δική του για πάντα. Αποκαλύπτοντας την αληθινή ταυτότητά του, μπαίνει, γονατίζει, της δίνει το δαχτυλίδι και της ζητάει να γίνει γυναίκα του.»   Η συνέχεια εδώ…

 

Τι λέει ο σκηνοθέτης στο LIFO.gr  

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Χαρίτων (ή Dimitris Chariton), δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εικόνας και του ήχου τα τελευταία χρόνια, έχοντας ιδρύσει την YOUMEDIA, τη δική του εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών και φωτογραφίσεων. Η YOUMEDIA, παρουσιάζει ήδη επιτυχημένη πορεία, με τη συμμετοχή της σε παραγωγές που έχουν μεταδοθεί σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας (Mega Channel, Alpha Tv) αλλά και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Λέει ο κ. Χαρίτων: «Το μυστικό, για να πετύχεις μέσα σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι να είσαι έξυπνα και γρήγορα προσαρμόσιμος στις νέες συνθήκες, ώστε να μπορείς να προσφέρεις εγκαίρως το προϊόν που ζητάει ο κόσμος, είτε αυτό είναι υλικό, είτε πνευματικό αγαθό.»

Διαβάστε όλο το άρθρο του lifo.gr εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.