Βίντεο: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διαβούλευσης στην Π.Δ.Μ.



79687og8oΜε σύνθημα “Μαζί παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας”, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εγκαινιάζει μια νέα εποχή επικοινωνίας με τους πολίτες, αξιοποιώντας τη διαδικασία της διαβούλευσης και τα νέα μέσα επικοινωνίας.

Οι πολίτες της περιφέρειας καλούνται να γνωρίσουν την ηλεκτρονική διαβούλευση και τους νέους δικτυακούς τόπους της Περιφέρειας μέσα από τέσσερις ενημερωτικές εκδηλώσεις που γίνονται σε Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα και Καστοριά. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κοζάνη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαβούλευσης opengov.pdm.gov.gr όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες και τις εμπειρίες τους μέσα από την ενότητα Ιδέες (http://opengov.pdm.gov.gr/ideas/), να συμβουλευτούν τα σύνολα δεδομένων που δημοσιοποιεί η περιφέρεια μέσα από την ενότητα Δεδομένα (http://opengov.pdm.gov.gr/data/), αλλά και να περιηγηθούν στις βασικές έννοιες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μέσα από την ενότητα Γλωσσάρι (http://opengov.pdm.gov.gr/glossary/).

Παρακολουθείστε το video της εκδήλωσης:

Δείτε την τοποθέτηση του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.