Πλήθος κόσμου και φέτος στην Καστανογιορτή της Δαμασκηνιάς Βοΐου



10448

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Καστανογιορτή στη Δαμασκηνιά του Δήμου Βοΐου, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν στις εκδηλώσεις.

Άφθονα κάστανα και κρασί για όλο τον κόσμο,  και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Ελληνικού Πολιτισμού  «Χορίαμβος» Καρδίτσας και του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάνης «Τα Κρεβατάκια», υπό τους ήχους της ορχήστρας του Γιώργου Μπέτζιου, πλαισίωσαν ευχάριστα τη γιορτή.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Δαμασκηνιωτών «Η Παναγιά», υπό την αιγίδα του Δήμου Βοΐου και της Τοπικής Κοινότητας Δαμασκηνιάς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειος Μιχελάκης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Βοΐου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαμασκηνιάς, και πλήθος κόσμου από όλο το Βόιο και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμος Βοΐου συγχαίρει τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Δαμασκηνιάς για την άψογη διοργάνωση και ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.