Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και μετανάστες – Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης



epitropi-eirinis

Η ΕΕΔΥΕ, που συμπλήρωσε φέτος 60 χρόνια ζωής και δράσης, εξήντα χρόνια αντιιμπεριαλιστικών φιλειρηνικών αγώνων, κράτησε και κρατά ψηλά τη σημαία της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους πρόσφυγες, στους ξεριζωμένους από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Στη δύσκολη κατάσταση με τους χιλιάδες των προσφύγων που συρρέουν στην Ελλάδα διωγμένοι από τα ιμπεριαλιστικά πυρά στις χώρες τους, γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη δράσης και συμμετοχής μας -με όλες τις Επιτροπές Ειρήνης πανελλαδικά- στις πρωτοβουλίες στήριξης και διεθνιστικής αλληλεγγύης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου  που έχουν ήδη χειροπιαστά αποτελέσματα.

Σκοπός μας είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης: Κουβέρτες, πλαστικά ποτήρια και μπολ, γάλα σε κονσέρβες, είδη φροντίδας μωρών (πάνες κλπ.), παιδικά παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής και διατροφής.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Κοζάνης. Η προώθηση της υλικής βοήθειας θα γίνεται σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ. Για τις λεπτομέρειες της συμβολής και κάθε άλλο ζήτημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή ) στο τηλέφωνο 6975728838 και μέχρι 24/10/15.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Eκφράζουμε τη συμπαράσταση κι αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη σφαγή του ηρωικού λαού της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ από το κράτος – δολοφόνο του ΙΣΡΑΗΛ που στηρίζεται στους Ευρω- ΝΑΤΟϊκούς ιμπεριαλιστές.

Καταγγέλλουμε επίσης τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει κι εντείνει τις στρατιωτικές ασκήσεις με το ΙΣΡΑΗΛ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας στην περιοχή της ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Είναι πρόκληση να μιλάει για «στήριξη» του παλαιστινιακού λαού, την ίδια ώρα που ελληνικά αεροπλάνα μετασταθμεύουν σε αεροπορική βάση στο ΙΣΡΑΗΛ για να συμμετάσχουν από 14-30/10 στην άσκηση της ισραηλινής αεροπορίας «Βlue Flag».

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις εντείνουμε τη δράση μας για:

Να κάνουμε πλατιά γνωστό  στο λαό το έγκλημα διαρκείας σε βάρος των Παλαιστινίων
Να δυναμώσουμε με κάθε τρόπο και μέσο τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον αγώνα του λαού της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι
Να γκρεμιστεί το Τείχος της Ντροπής, να σταματήσει ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας
Να αποχωρήσουν όλες οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής από τη Δυτική Όχθη
Να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες στις εστίες τους
Να ιδρυθεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ
Να ακυρωθούν όλα τα στρατιωτικά γυμνάσια κι όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.