Η απόφαση του Δήμου Κοζάνης σχετικά με την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο πάρκο Αγίου Δημητρίου Κοζάνης



o807g80o7g8og78g86fr78

Για την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, να προχωρήσει σε εκμίσθωση του αναψυκτηρίου του πάρκου του Αγίου Δημητρίου, μίλησε στη ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος της Μανώλης Κουτσοσίμος.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσοσίμος «η αδυναμία  μας να έχουμε σταθερό  προσωπικό στο αναψυκτήριο, το οποίο πρέπει να σημειώσω  πως για  πρώτη φορά νομιμοποιήθηκε και  αδειοδοτήθηκε, ήταν και είναι  το κυρίαρχο εμπόδιο για να λειτουργήσουμε.  Με δίμηνα και πεντάμηνα δεν μπορεί να δουλέψει το αναψυκτήριο, χρειάζεται σταθερό προσωπικό, σταθερές υπηρεσίες. Το πάρκο του Αγίου Δημητρίου είναι  ένα από τα ομορφότερα μέρη, που έχει η Κοζάνη και  το αναψυκτήριο το επέλεγε ο πολίτης αλλά είχε και παράπονα από μας, θέλω να είμαι ειλικρινής, τα οποία δεν μπορούσαμε να διορθώσουμε. Τα οικονομικά του Δήμου είναι ιδιαίτερα περιορισμένα. Δεν υπάρχουν τα κεφάλαια ώστε ο Δήμος να έκανε μια αναβάθμιση του κτιρίου και των υπηρεσιών του, έτσι ώστε ο χώρος να γίνει περισσότερο ελκυστικός. Αυτά μας ανάγκασαν  να πάρουμε μια ομόφωνη απόφαση  στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ώστε να προβούμε σε εκμίσθωση του αναψυκτηρίου».

Ο κ. Κουτσοσίμος υπογράμμισε πως «τα χρήματα του ενοικίου, θα  ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές, το συσσίτιο, την Κοινωνική Τράπεζα τροφίμων, που έχουμε στα «σκαριά»  και να ασχοληθούμε περισσότερο με το κοινωφελές έργο, που πρέπει να προσφέρει ο Δήμος στους πολίτες».

Τέλος ο κ. Κουτσοσίμος ανέφερε πως «έχουμε δημοσιεύσει την προκήρυξη για την εκμίσθωση, θα είναι ένας ανοιχτός πλειοδοτικός διαγωνισμός, με τιμή εκκίνησης τα 1900 ευρώ, κτίριο και εξοπλισμός. Θέλω να πιστεύω πως αν υπάρχει μια καλή προσφορά από τους επιχειρηματίες της πόλης μας, το αναψυκτήριο μπορεί να γίνει τόπος έλξης των Κοζανιτών και όχι μόνο».

2 σχόλια στο άρθρο “Η απόφαση του Δήμου Κοζάνης σχετικά με την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο πάρκο Αγίου Δημητρίου Κοζάνης

  1. 1900 τιμή εκκίνησης??? Πάμε καλά? Θα το χαραμίσετε όπως χαραμίζεται την Εμπορική Τράπεζα στην πλατεία…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.