Νίκη για την ομάδα της Α.Ε. Άνω Κώμης απέναντι στην Α.Ε.Κ. Καλαμιάς – Το φιλμ του αγώνα



ano_komi_omadaΝίκη ψυχολογίας για την ομάδα της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ στο γήπεδο Κρόκου μπροστά σε αρκετό κόσμο,αφού κατάφερε στο τέλος του παιχνιδιού να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης που την φέρνει μόνη στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης με ένα παιχνίδι λιγότερο,βλέποντας με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απο την άλλη μεριά η πολύ καλά <στημένη> ομάδα της ΚΑΛΑΜΙΑΣ να μάχεται σωστά μέσα στο γήπεδο και να δημιουργεί ευκαιρίες στο πρώτο ειδικά ημίχρονο που ήταν καλύτερη,απο τους γηπεδούχους δείχνοντας μια ομάδα με πάθος και αποφασιστικότητα ,αφού ευτύχησε να προηγηθεί στο σκόρ στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να κάνει δυσκολότερο το έργο των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να καταφέρουν να γυρίσουν το παιχνίδι με ανατροπή στο σκόρ και να δώσουν χαρά στους φίλους της ομάδας που ήταν πάλι παρών στο γήπεδο για να την ενισχύσουν.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

2′ λεπτό κεφαλιά του Ιτσκου,απόκρουση Παπακώστα.
6΄ λεπτό φάουλ από αριστερά του Κουρτσίδη, διώχνει με γροθιές ο Παπακώστας.
8′ λεπτό γυριστό ωραίο σούτ του Νάστου η μπάλα φεύγει λίγο άουτ απο τα δοκάρια του Κεντεποζίδη.
15’λεπτό σουτ του Σταυρίδη απόκρουση του Παπακώστα.
24′ λεπτό ανάποδο ψαλίδι του Νάστου Ν.μέσα στην μικρή περιοχή του Κεντεποζίδη η μπάλα φεύγει λίγο άουτ απο τα δοκάρια.
Στο 28’λεπτό της συνάντησης ανοίγει το σκόρ για την ομάδα της Καλαμιάς ο Σταυρίδης με κεφαλιά μετά απο ωραία σέντρα του Κουρτσίδη,κάνοντας το 0-1 και παγώνοντας το γήπεδο.
Στο 35′ λεπτό πλασέ του Νάστου Ν. απο κοντά αποκρούει ενστικτωδώς ο Κεντεποζίδης.
Το γκόλ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 37’λεπτό μετά απο ωραία κούρσα απο αριστερά του Παλαμά Γ,και σουτ στην αριστερή γωνία του Κεντεποζίδη,φέρνωντας το παιχνίδι στα ίσα.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80’λεπτό της συνάντησης,όταν μετά από ωραία σέντρα του Τσιάκου απο αριστερά και ολιγώρια των αμυντικών της Καλαμιάς, ο νεοεισελθών Παλαμάς Κ,με ωραίο σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κεντεποζίδη, και όλους τους παίκτες των γηπεδούχων να γίνονται ένα κουβάρι και να πανυγηρίζουν έξαλλα το γκόλ της ομάδας τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Καρατέρπος-Μπισούκης-Εμμανουήλ.

Αποβολή με κόκκινη κάρτα (πρώτη κίτρινη 44′) στο 82’λεπτό στον Αδαμίδη, και στο 84’λεπτό (δεύτερη κίτρινη στο 82’λεπτό) αποβολή στον Τσαλίδη Π. για την ομάδα της Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΜΙΑΣ.

Α.Ε. ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Τσέπουρας Γ.) Παπακώστας, Τζαλαζίδης, Τσιάκος, Τσιμπούρας, Νάστος Σ.Τρέσσος, MULLAI (61’Τσάκαλος), Παπαδημητρίου, Παλαμάς  (71Παλαμάς Κ), Παπαβαγγέλης (48’Πλιάτσιος), Νάστος Ν.

Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΜΙΑΣ (Τσαλίδης Π.) Κεντεποζίδης, Μανακίτσας, Γιαμουρίδης, Παπαδόπουλος (12’SHINI), Κοντογιαννόπουλος (79′ Γιαμουρίδης Γ.), Χηνιτίδης, Κουρτσίδης, Χαλκίδης, Ίτσκος (67’Δαμιανίδης) , Αδαμίδης, Σταυρίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.