Η νέα πρόταση στη διασκέδασή σας: Το Voice έρχεται στη Βέροια!



Ένα μεγάλο opening θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Βέροιας στα τέλη του Οκτώβρη. O χειμώνας φτάνει και μαζί του φέρνει το Voice (πρώην Μορφές) για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης στη Βόρεια Ελλάδα!

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ετοιμάζονται πυρετωδώς ανανεώνοντας το χώρο και επιλέγοντας καλλιτέχνες επιπέδου που θα κάνουν τη διαφορά! Δε θα λείψουν βέβαια και τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπου θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Voice τον φετινό χειμώνα.

Εν αναμονή της νέας πρότασης στη διασκέδασή μας…

Ν.Α. για το kozaniLife.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η νέα πρόταση στη διασκέδασή σας: Το Voice έρχεται στη Βέροια!

  1. Παρακαλω ας με ενημερωσετε για το που θα βρω καλα καστανα ,,για να εργαστω οσο θα μπορω να βρισκω καστανα κ επειδης ειναι η πρωτη μου φορα,,θελω να φτιξω μια ψησταρια γιατι εδω στα τρικαλα εχει κρυοοοο ,,το χειμωνα,,κ μακαρι,,ναδουλεψω,,…φτανει πολλα 10 χρονια ανεργος,,και μ ενα παιδι να σπουδαζει ,,αν καποιος μπορει να βοηθησει, κι ο θεος βοηθος ..κωστα με λενε 46 ετων τηλ 6933000651 τρικαλα. Θεσσαλιας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.