Βραβείο για την ταινία «Ευχαριστώ για την αποδοχή» του Νίκου Κουρού σε Διεθνές Φεστιβάλ



Με το βραβείο κριτικής επιτροπής  στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Pervolia της Κύπρου βραβεύτηκε η ταινία του Νίκου Κουρού « Ευχαριστώ για την αποδοχή», που προβλήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου. Η ταινία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 6 ταινίες του Φεστιβάλ που τελικά βραβεύτηκαν, ενώ συμμετείχαν συνολικά 1.366 ταινίες από όλο τον κόσμο!

Η πορεία της συνεχίζεται και σε άλλα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ μέσα στο Σεπτέμβρη, όπως το Portobello Film Festival του Λονδίνου, όπου θα προβληθεί στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα κωμωδίας στις 10 Σεπτεμβρίου, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στις 24-27 Σεπτεμβρίου, το Pink City International Film Festival των Ινδιών στα τέλη του Σεπτέμβρη και έπεται συνέχεια.

Στην ταινία παίζουν οι Πίστη Κρυσταλλίδου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Κατερίνα Πολιτίδου, Γιάννης Αδαμίδης και ο Νίκος Κουρού. Τα κοστούμια είναι του Πάρη Κουκουλόπουλου, τα σκηνικά επιμελήθηκε το Τμήμα Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το μακιγιάζ η Νάνσυ Χαρίση, τις κομμώσεις οι Γλυκερία Σερσέμη, Κική και Δέσποινα Αδαμίδου,  τη μετάφραση και προσαρμογή υπότιτλων η Judi Caso, την αφίσα της ταινίας φιλοτέχνησε ο Παντελής Βαλταδώρος, τις εναέριες λήψεις ο αξέχαστος Ισαάκ Μιχαηλίδης (στον οποίο οι συντελεστές θέλουν να αφιερώσουν την ταινία στη μνήμη του). Μπούμαν ο Γιάννης Κυπραίος,  το sound design επιμελήθηκε η Ελένη Φασούλα, τη μουσική ο Γιάννης Παπαδημητρίου, κάμερα ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης το μοντάζ ο Φάνης Τοψαχαλίδης, τη διεύθυνση φωτογραφίας οι Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης-Φάνης Τοψαχαλίδης, το σενάριο και η σκηνοθεσία του Νίκου Κουρού. Η παραγωγή της ταινίας είναι των Creating Memories-Tops Productions.

Χορηγοί
-Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης
-Air Videos Pro
-Κομμωτήριο ‘All About Hair & Him by Glykeria’
-Κομμωτήριο ‘Alex’
-Κατάστημα ενδυμάτων ‘Συν + Π. Κουκουλόπουλος
-Βιομηχανία κριτσινίων ‘Χάνογλου Α.Ε.’
-Ορθοπεδικά-Ιατρικά είδη Κων/νος Βουνοτρυπίδης
-Top Channel
-Γραφικές Τέχνες ‘Dot Print’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.