Μοιραίο τσίμπημα σφήκας για 38χρονο στην Σιάτιστα: Υπέστη αλλεργικό σοκ χωρίς να γνωρίζει και ο ίδιος ότι ήταν αλλεργικός!



Ένας 38 χρονος από την Σιάτιστα, έχασε την ζωή του, σήμερα το μεσημέρι ύστερα από τσίμπημα σφήκας, στο οινοποιείο όπου εργαζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος υπέστη αλλεργικό σοκ, καθώς δεν γνώριζε ούτε και ο ίδιος ότι ήταν αλλεργικός.

Στον τόπο του συμβάντος έφτασε η γιατρός αναπληρώτρια διευθύντρια του Κέντρου υγείας Σιάτιστας, η οποία και τον μετέφερε στο  Κέντρο Υγείας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, ο 38χρονος κατέληξε.

Την σωρό παρέλαβε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε λίγο αργότερα από την Κοζάνη, για να μεταφέρει τον 38χρονο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ αναμένεται νεκροψία-νεκροτομή  για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιατρός που ειδοποιήθηκε και βρέθηκε για τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του συμβάντος, συνόδεψε  η ίδια τον άτυχο άντρα με ΙΧ αυτοκίητο, καθώς δεν υπάρχει οδηγός για το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.