Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών

Χθες το βράδυ στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 19χρονο ημεδαπό, γιατί σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Πτολεμαΐδα  για κατοχή ναρκωτικών

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 25 και 32 χρονών, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε στους προαναφερόμενους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πτολεμαΐδας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας βρέθηκαν στην κατοχή του 25χρονου 8,5 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, ενώ σε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 32χρονου, βρέθηκαν 20 ναρκωτικά χάπια, των οποίων την κατοχή δε μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Η κάνναβη και τα ναρκωτικά χάπια κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.