Συγχαρητήριο του 5ου Περιφ. Τμημ. Δυτ. Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στον Μπγιάλα Χρήστο για την εκλογή του ως βουλευτή



Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συγχαίρουν το μέλος του περιφερειακού τμήματος κ. Μπγιάλα Χρήστο για την εκλογή του ως βουλευτή στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και του εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, για το καλό των Γρεβενών αλλά και της Περιφέρειάς μας.
    
Η πολυετής ενασχόλησή του με τα προβλήματα του φορέα μας και ειδικότερα του κλάδου των λογιστών – φοροτεχνικών αλλά και η επιτυχής θητεία στα αυτοδιοικητικά, αποτελούν στοιχεία ικανά για την επιτυχή πορεία του και στα νέα καθήκοντα.
    
Θα μας έχει αρωγούς στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επιχειρηματική και γενικότερα την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.
 

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Καρακάσης Εμμανούηλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.