Ραχήλ Μακρή στον Γ. Τράγκα: «Ο Τσίπρας και οι 5 κολλητοί του διέλυσαν την χώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ» – Δείτε το βίντεο



Εξιστορώντας όλο το παρασκήνιο, αναφέρθηκε σε πρόσωπα και καταστάσεις που έκαναν και την ίδια να διαχωρίσει την θέση της και να συντάσσεται σήμερα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Χαρακτηριστικά η κ. Μακρή ανέφερε: « Ο Τσίπρας διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ» και κατήγγειλε ότι ουσιαστικά 5 άνθρωποι , στο στενό Πρωθυπουργικό περιβάλλον διοικούσε το κόμμα και κυβερνούσε την Ελλάδα , λαμβάνοντας όλες τις αποφάσεις.

Η κ. Μακρή έκανε λόγο για πλήρη απαξίωση της Κ.Ο. και για λογοκρισία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους δεν άφηναν να κάνουν ερωτήσεις στη Βουλή αν δεν είχαν περάσει από έλεγχο.

Φοβερές αποκαλύψεις έκανε η Ραχήλ Μακρή και για τη συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Όταν έκλεισαν οι κάμερες, υπήρξε μεγάλη και έντονη αντίδραση της πλειοψηφίας των βουλευτών» είπε η κα Μακρή λέγοντας ότι η απάντηση του κ. Τσίπρα ήταν: «εγω είμαι ο αρχηγός, εγώ αποφασίζω».

 

crashonline.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.