Στην Αττική, πίσω από τον Λαφαζάνη τοποθετείται η Ραχήλ Μακρή



«Καραμπόλες» της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Ενότητας» με υποψηφίους να αλλάζουν στο παραπέντε εκλογικές περιφέρειες και άλλους να μένουν εκτός λίστας.

Σύμφωνα με την επίσημη λίστα  ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης βρίσκεται επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της  Β’ Πειραιά όπου παραδοσιακά πολιτεύεται, ενώ την δεύτερη έδρα – ως πρόεδρος της ΛΑΕ – θα την διεκδικήσει στο υπόλοιπο Αττικής.

Στην Αττική πίσω από τον κ. Λαφαζάνη τοποθετείται η κυρία Ραχήλ Μακρή. Η δραστήρια βουλευτής επιθυμούσε να παραμείνει στην Κοζάνη. Όμως, της ασκήθηκαν ισχυρές πιέσεις να «κατέβει» στην Αττική καθώς για να ενισχυθούν τα κεντρικά ψηφοδέλτια αλλά και για να «απελευθερωθεί» η πρώτη θέση της Κοζάνης για την κυρία Ευγενία Ουζουνίδου.

Όμως, η τοποθέτηση της κυρίας Μακρή στην Αττική προκάλεσε την «μετακόμιση» του κ. Αλέκου Καλύβη στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου της Β’ Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια διεκδικούν έδρα – με σειρά προτεραιότητας – οι:Δημήτρης Στρατούλης, Νάντιας Βαλαβάνη και Κώστας Ησυχος ενώ ο κ. Πέτρος Παπακωνσταντίνου θα τοποθετηθεί πιθανότατα στην τελευταία θέση. Στην Α’ Αθηνών ηγείται η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ακολουθεί η Μαρια Μπόλαρη και συνεχίζει η Δεσποινα Σπανου.

Επιπροσθέτως, σε «ναυάγιο» φαίνεται πως οδηγήθηκε η εκλογική συνεργασία με τον κ. Αλέκο Αλαβάνο καθώς δεν έγινε κατορθωτό να τοποθετηθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Ιωαννίνων.

Επικεφαλής της Α’ Πειραιά τοποθετήθηκε Στάθης Λεουτσακος, στο Ηράκλειο Μιχάλης Κριτσωτάκης και στα Χανιά ο Γιώργος Ρωμανιάς (5ος) στην Καστοριά ο κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, στην Φθιώτιδα ο Βασίλης Κυριακάκης.

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.