«Πράσινο φως» για 467 προσλήψεις – εξπρές στη ΔΕΗ σε Κοζάνη και Φλώρινα



«Πράσινο φως» για να προσλάβει εν μέσω της προεκλογικής περιόδου- 467 υπαλλήλους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (έως οκτώ μηνών) στα λιγνιτωρυχεία της στην Κοζάνη και τη Φλώρινα, έλαβε η ΔΕΗ από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμ. 58/10-09-2015 γνωμοδότηση της Επιτροπής του άρθρου 28 παρ.4 του ν. 2190/1994 του ΣτΕ, αναφορικά με την κατ’ εξαίρεση έναρξη και ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού κατά την περίοδο αναστολής λόγω των βουλευτικών εκλογών, επετράπη στη ΔΕΗ να προχωρήσει τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού που είχε προγραμματίσει για την εύρυθμη λειτουργία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας.

Συνεπώς η Επιχείρηση έστειλε στο ΑΣΕΠ τέσσερις προκηρύξεις, που αφορούν στην πρόσληψη 391 ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στις μονάδες της Πτολεμαϊδας του Νομού Κοζάνης (στις ειδικότητες Μηχανοτεχνιών, Ηλεκτροτεχνικών, Οδηγών Μηχανικών, Γεωλόγων, Δασολόγων, Τοπογράφων κ.α.) και επιπλέον 76 ατόμων για το Ορυχείο Αμυνταίου του Νομού Φλώρινας.

Πηγή: zougla.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.