Πανελλήνιες διακρίσεις του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης



Την συνεχή ανοδική του πορεία και την καθιέρωσή του στον πανελλήνιο αλλά και στον διεθνή αθλητισμό επιβεβαίωσε και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης με τις μεγάλες διακρίσεις του και στα δύο τμήματά του, το Σκι Νερού (water ski) και την κωπηλασία.
     
Πιο συγκεκριμένα στο water ski την φετινή χρονιά:
     
Η αθλήτρια του Ομίλου Χασάπη Γλυκερία, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα water ski, πηρέ χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων. Σε διεθνή αγώνα στην Αλίαρτο κατέκτησε επίσης χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων και τέλος κλήθηκε και αποτελεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέλος της Εθνικής Ομάδος water ski.
     
O αθλητής του Ομίλου Σκουτέλας Θωμάς  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πήρε επίσης  χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων.
     
Η αθλήτρια του ομίλου Σιαμόγλου Σταυρούλα (επί σειρά ετών πανελληνιονίκης) στο πανελλήνιο  κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο σλάλομ γυναικών.  
     
Στην κωπηλασία την φετινή χρονιά:
     
O Όμιλος μετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης κωπηλασίας με 2 αθλητές και κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα 2χskif στην κατηγορία παίδων με τους Λαπίκωφ Θεόδωρο και Πεκόπουλο-Τσικαρδάνη Ιωάννη.

Επίσης συμμετείχε και στις δύο φάσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος με 05 αθλητές και κατέκτησε:

4η θέση στο skif νεανίδων με την Νίκα Αθανασία
5η θέση στο skif παίδων με τον Μεχτερίδη Ηλία
9η θέση στο skif παίδων με τον Αλεξιάδη Περικλή
και 9η θέση στο skif κορασίδων με την Παπαχαρίση Σταυρούλα.
     
Αθλητικά 10ήμερα(camp 2015):
     
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα αθλητικά 10ήμερα τμήμα υποδομών για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Πρόκειται για αθλητικές δραστηριότητες και ολοήμερη δημιουργική απασχόληση σε ολιγομελής ομάδες με μόνιμη επίβλεψη από 3 διπλωματούχους παιδαγωγούς σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο με καθαρές και σύγχρονες εγκαταστάσεις.Σκοπός του camp είναι να δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά ώστε μέσα από παιχνίδι και τις δραστηριότητες να γνωρίσουν τα αθλήματα του Ομίλου σκι-κωπηλασία ώστε να ενσωματωθούν σε ένα από αυτά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.