Σύντομα το νέο cd της «Υπόγειας Τροχιάς» μετά από αρκετά χρόνια



Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα μας δουλειά σε cd,η πρώτη μετά από αρκετά χρόνια (από το 1998).

Οι ηχογράφηση των κομματιών έγινε στο ROUGH NOTE STUDIOS(εκτός από το ΛΑΣΤΙΧΕΝΕΙΑ ΑΓΑΠΗ στο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ studio-Πτολεμαϊδα) στη Θεσσαλονίκη σε παραγωγή και συμμετοχή στις κιθάρες από τον Ασκληπιό Ζαμπέτα(ΤΡΥΠΕΣ,MUSHROOMS,κ.α.).Στην ηχογράφηση έπαιξαν οι Σάκης Τσιγγένης-φωνή(στίχοι),κιθάρα,ΝίκοςΤρυψάνης-μπάσο,σαξόφωνο,Κώστας Νικολαϊδης-τύμπανα,Σταύρος Τσιγγένης-πλήκτρα,Κων/νος Τσιγγένης-κιθάρες.Ασκληπός Ζαμπέτας-κιθάρες,Γιάννης Παληός-λάφτα,πολίτικη λύρα,κρουστά (κ.α).,Παναγιώτης Πολιτίδης-ποντιακή λύραΗ παραγωγή έγινε από τους Ασκληπιό Ζαμπέτα,Χρήστο Τρυψιάνη(skive),Αστέριο Ταφη(ROUGH NOTE STUDIOS).

Η επιμέλεια των εξωφύλλων-εσώφυλλων και έκδοσης της κυκλοφορίας είναι από τον Χρυσοστομίδη Μάκη και την εταιρεία ΙΔΑΛΓΟΣ.Η φωτογραφία του γκρουπ στο οπισθόφυλλο(όπως και σε κάποιες στο εσώφυλλο)ανήκει στον Σταύρο Σταματίου.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει στο you tube 2 βίντεο από τη νέα μας δουλειά (ΧΡΩΜΑ&ΜΑΓΟΣ) σε επιμέλεια του φίλου μας Γιώργου Τ.(G.T), ενώ σύντομα θα ανεβάσουμε και καινούργιο βίντεο σε επιμέλεια του FANIS TOPS PRODUCTION  με γυρίσματα από την επερχόμενη μας εμφάνιση μας(Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ-Φεστιβάλ),αλλά και άλλα στο μέλλον ως αποτέλεσμα αυτής  μας της συνεργασίας !

http://ypogiatroxia.blogspot.gr/
https://www.youtube.com/watch?v=jPjyN0OVazY
https://www.youtube.com/watch?v=YqoYVOrOTqk
https://www.facebook.com/ypogeiatroxia?ref=aymt_homepage_panel

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.