Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Κοζάνη – Δείτε τους υποψήφιους στο βίντεο του kozaniLife.gr

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στα γραφεία του κόμματος στην Κοζάνη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο του kozaniLife.gr:

 

Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κοζάνης είναι οι:

Βήττας Γιάννης:    Δικηγόρος. Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος.

Τσίγκα Έφη: Αυτοαπασχολούμενη Γεωπόνος. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στέλεχος του γυναικείου κινήματος (ΟΓΕ).

Εγρές Αβραάμ: Αγρότης – Γουνεργάτης. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στέλεχος του αγροτικού κινήματος (ΠΑΣΥ).

Στολτίδης Νώντας: Οικονομολόγος, ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Στραβού Γιώργος: Συνταξιούχος υπάλληλος ΚΤΕΟ. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ταταρίδης Πέτρος: Ηλεκτρολόγος, υπάλληλος ΔΕΗ. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας. Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ).

Χατζηδημητρίου Αγγέλα: Βρεφονηπιοκόμος, απασχολούμενη στα 5μηνα. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ).

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε