Θα γεμίσει με φίλους της Harley Davidson από έξι χώρες – Το φετινό Ride των 1.000 μιλίων στην Καστοριά



To H.O.G Athena Chapter, το εργοστασιακό club της Harley-Davidson, με την υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας, επέλεξε για το φετινό Ride των 1.000 μιλίων την Ελλάδα! Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 2-4 Οκτωβρίου η ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, θα φιλοξενήσει εκατοντάδες φίλους της θρυλικής αμερικανικής φίρμας…

Στο Ride των 1.000 μιλίων θα συμμετάσχουν μέλη του H.O.G Athena Chapter, μέλη γειτονικών H.O.G Chapters από τις Βαλκανικές χώρες, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, καθώς και από την Ιταλία.  Kατά τη διάρκεια της 3ήμερης εκδήλωσης θα καλυφθούν 1.600 χιλιόμετρα σε επιλεγμένες διαδρομές, αποφεύγοντας κατά το μεγαλύτερο μέρος τους μονότονους αυτοκινητόδρομους, οδηγώντας μέσα σε καταπράσινα βουνά, δίπλα σε ποτάμια, φράγματα και γραφικά ελληνικά χωριά…

To πρόγραμμα της εκδήλωσης…
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομές σε 3 λίμνες, αρχίζοντας από την Ορεστιάδα (λίμνη της Καστοριάς), συνεχίζοντας την πορεία στο σύμπλεγμα των Πρεσπών που συνθέτουν ένα περιβάλλον προστατευόμενο από την UNESCO, επισκεπτόμενοι τον Άγιο Αχίλλειο στη Μικρή Πρέσπα και γευματίζοντας στο χωριό Ψαράδες στη μεγάλη Πρέσπα. Ακολουθεί ένα όμορφο ride μέσα σε ορεινό τοπίο και επίσκεψη στο περιβαλλοντικό κέντρο Αρκτούρος στο Νυμφαίο, καθώς και επίσκεψη στο μοναδικής αξίας αρχαιολογικό μνημείο στους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας.

Το H.O.G Athena Chapter καλεί όλους τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας , ανεξάρτητα από τη μάρκα ή τύπο μοτοσυκλέτας που οδηγούν, να μοιραστούν όμορφες στιγμές –όπως οι μοτοσικλετιστές ξέρουν να ζουν, να εξερευνήσουν ενδιαφέρουσες διαδρομές, διασκεδάζοντας παρέα, γνωρίζοντας νέους φίλους και καλλιεργώντας περαιτέρω την αλληλεγγύη μεταξύ αναβατών. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 83€ (2 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο δωμάτιο και 104€ (2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο).

Για δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία της Harley-Davidson (Λεωφ. Πειραιώς 187, Αθήνα – Τ.Κ: 11853 – τηλ. +30 210 3410850).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 83 ευρώ (2 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο δωμάτιο και 104 ευρώ (2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο).

fouit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.