Το Happy Market Jumbo στην Κοζάνη και το Χαμόγελο του Παιδιού κοντά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη



Το  Happy Market Jumbo στην Κοζάνη, σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, θα χαρίσουν χαμόγελο σε παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Το Χαμόγελο του παιδιού, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενηθεί στο κατάστημα Happy Market Jumbo, προκειμένου να συγκεντρωθούν σχολικά είδη για παιδιά, που το έχουν ανάγκη.

Μία πρωτοβουλία του Χαμόγελου του παιδιού, η οποία παίρνει σάρκα και οστά με την πολύτιμη στήριξη του καταστήματος Happy Market Jumbo , αλλά και όλων μας, θα βρίσκεται  στο κατάστημα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ.

Το KozaniLife.gr, επικοινώνησε με την κα Πετρίδου Βάσω, συντονίστρια των δράσεων Β. Ελλάδος και μας μίλησε για τις δράσεις του Χαμόγελου του παιδιού στην Κοζάνη.

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, την εποχή που ξεκινούν τα σχολεία, πραγματοπoιούμε μία πανελλαδική καμπάνια για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, για τα παιδιά τα οποία δεν είναι τόσο τυχερά και οι οικογένειές τους δεν μπορούν καλύψουν  τις ανάγκες των παιδιών τους για τα απαραίτητα σχολικά τους είδη. Απευθύνουμε ένα κάλεσμα στον κόσμο της Κοζάνης, να συνδράμουν αγοράζοντας οποιοδήποτε σχολικό είδος, εάν φυσικά μπορούν.

Αγοράζοντας ένα τετράδιο επιπλέον, συμβάλλουμε σε μία τεράστια προσπάθεια» .

Η προσπάθεια αυτή, ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως και την έναρξη των σχολείων, έτσι ώστε να διανεμηθούν έγκαιρα στα παιδιά τα σχολικά είδη, που το έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια  της επισκέψεως του Χαμόγελου του παιδιού στην Κοζάνη , στο κατάστημαHappy Market Jumbo,  ο κόσμος θα μπορεί να απευθυνθεί  στο ειδικευμένο προσωπικό και στους εθελοντές που θα βρίσκονται  στην πόλη μας, έτσι ώστε να συζητήσουν με την ομάδα του Χαμόγελου του παιδιού για ψυχοκοινωνική αλλά και ιατρική στήριξη.

Το χαμόγελο του παιδιού, στηρίζει συνολικά οικογένειες με παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη , ψυχοκοινωνικά, ιατρικά, με την παροχή ιατρικών εξετάσεων, λογοθεραπείες, εμβόλια, σίτιση  αλλά και με ότι υλικό αγαθό μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι και έχει ανάγκη .

Αυτή τη σχολική χρονιά, ας δώσουμε χαμόγελο σε όλα τα παιδιά με την αγορά ενός σχολικού είδους, που για μας μπορεί να είναι το ελάχιστο, αλλά για τα παιδιά είναι  η μικρογραφία του κόσμου.

 

Α.Ζ. για το KozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.