Ο μοναδικός γάμος του Σκηνοθέτη Τρύφωνα Ζήση και της Μαρίας Γκιούρα στην Καστοριά…



Αυτός ο γάμος που πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγούστου στην Καστοριά τα είχε όλα! Μυστικές αποστολές, κρυπτογραφημένα προσκλητήρια, stand-up  comedy!

Ο γάμος του Σκηνοθέτη Τρύφωνα Ζήση από την Καστοριά και της Νηπιαγωγού Μαρίας Γκιούρα από την Κοζάνη, έπεσε πάνω στην περίοδο των capital controls και των κλειστών τραπεζών,  με τις ουρές στα ΑΤΜ και τα προβλήματα στις συναλλαγές. Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, εφευρίσκοντας διάφορα τεχνάσματα για να σατιρίσει την κατάσταση.

Τα προσκλητήρια ήταν κρυπτογραφημένα για να μην τους πάρουν χαμπάρι οι «θεσμοί» και εμποδίσουν το γάμο! Για να διαβάσεις το κείμενο έπρεπε να φορέσεις τα ειδικά γυαλιά – καρδούλες που εσωκλείονταν, ενώ υπήρχε και χάρτης της διαδρομής! Τα προσκλητήρια παραδίδονταν από το ίδιο το ζευγάρι, κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους τους, ενώ όλα καταγράφονταν σε βίντεο και δημοσιεύονταν σε κλειστή ομάδα των καλεσμένων στο facebook! Μέχρι και σε ΑΤΜ έγινε παράδοση προσκλητηρίου!

25wr45t6yet56

Καθημερινά δημοσίευαν στην ομάδα “TOP SECRET MISSION” στο  facebook όλες τους τις περιπέτειες, με αναρίθμητα σχόλια, ενώ κάθε Κυριακή για ένα μήνα είχαν το δικό τους πρωτοσέλιδο εφημερίδας με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Θέλοντας να διατηρήσουν όμως το παραδοσιακό χρώμα στο γάμο τους, επέλεξαν τον «Ωρολογόπουλο» για την προετοιμασία και τη φωτογράφιση!

Το χτένισμα και η προετοιμασία της νύφης έγινε στον οντά της σουΐτας «Ντολτσό». Σε άλλα δωμάτια έγινε η προετοιμασία της κουμπάρας και των συγγενών, ενώ ο γαμπρός ντύθηκε σε δωμάτιο του κάτω ορόφου, για να μή συναντηθεί με τη νύφη πρίν την εκκλησία.

Η Ορχήστρα χάλκινων που έπαιζε παραδοσιακούς σκοπούς, πλημμύρησε την περιοχή της πλατείας Ντολτσό και των Αγίων Αναργύρων. Όλη η διαδικασία φωτογραφήθηκε και κινηματογραφήθηκε από πολυμελές συνεργείο που ειδικεύεται στην κινηματογράφηση γάμου.

10dghyyjgdhjdg

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με αυτοκίνητο που «φορούσε» γυαλιά – καρδούλες, ενώ μυστικό κωδικοποιημένο μήνυμα υποδοχής περίμενε τους καλεσμένους στην εκκλησία, που μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν με την εφαρμογή QR Code Scanner για κινητά τηλέφωνα!

Τέλος, στη δεξίωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα “Black Diamond”,  δεν έλειψαν και εκεί τα ευτράπελα, αφού εκτός από το θεατρικό σατιρικο σκετσάκι με το οποίο ξεκίνησε, και το video όπου προβλήθηκαν όλες οι καταγραμμένες στην κάμερα παραδόσεις προσκλητηρίων, οι νεόνυμφοι έπρεπε να συμμετάσχουν στο τηλεοπτικό show “Χρυσό Κουφέτο» και να περάσουν απο διάφορες «δοκιμασίες» ώστε να κερδίσουν το γαμήλιο ταξίδι, ενώ οι  κωμικοί ηθοποιοί Σωφρόνης Ευθυμιάδης και Τάσος Ανδρεάδης, σε ρόλο παρουσιαστών, «πειράζαν» τους καλεσμένους και έκαναν συμβολικά δώρα στους νεόνυμφους, τις πεθερές και την κουμπάρα!

20dfthgdhdgds

Το γλέντι, που εκτός από χορό είχε και καραόκε πάρτυ, έληξε λίγο πριν τις 5 το πρωΐ !!!  

Το παρόν έδωσαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές από τηλεοπτικά κανάλια της Δυτικής Μακεδονίας.  

Ένας γάμος διαφορετικός, με πολύ σάτιρα για την πολιτική κατάσταση και τα έθιμα του γάμου, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστος! Περιμένουμε με λαχτάρα να δούμε το επίσημο βίντεο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.