Ευχαριστήριο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου στους βιβλιοπώλες της Κοζάνης



O Φιλοπρόοδος Σύλλογος στην προσπάθειά του να σας καταστήσει κοινωνούς, υποστηρικτές και συμμέτοχους σε δραστηριότητες που αναπτύσσει με κοινωνικό περιεχόμενο, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την επαγγελματική ομάδα, αυτή τη φορά των βιβλιοπωλών της πόλης μας που στήριξαν και υλοποιήσαμε τη δράση που απευθύνεται, για μια ακόμα φορά, σε παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για τα παιδιά αυτά σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων, τους Διευθυντές των Σχολείων αλλά και τα αρτοποιεία της πόλης εξασφαλίσαμε το δεκατιανό τους στην προηγούμενη σχολική περίοδο και που με τη βοήθεια και πάλι όλων των εμπλεκομένων φροντίζουμε να συνεχιστεί και στην νέα σχολική χρονιά.

Mε τη βοήθεια, λοιπόν, των μικρών καλών μας φίλων, που παρακολούθησαν την Tετάρτη 9 Σεπτεμβρίου την παράσταση Kαραγκιόζη, που αντί για είσοδο μας έφεραν σχολικά είδη, αλλά και βιβλιοπωλών της πόλης, προσφέραμε στα παιδιά αυτά, τη μέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σχολικές τσάντες με τα απαραίτητα γραφικά είδη. Mια νέα πρωτοβουλία που στέφθηκε με επιτυχία και που ανέδειξε την ανθρωπιά σαν συστατικό στοιχείο της υγιούς και αλληλέγγυας τοπικής μας κοινωνίας, που απλώνει το δίχτυ της και χωράει, υποδέχεται όλο και περισσότερους και τους καλωσορίζει στην κοινή  μας προσπάθεια.

Tα βιβλιοπωλεία που με όλη μας την καρδιά ευχαριστούμε είναι:

Aθανασιάδης Δημήτριος
Bιβλιοτεχνική Xαραλαμπίδη
Δημητράκη Δέσποινα – Eστία
Kαβουρίδης Θωμάς – Άλφα Ωμέγα
Λαζαρίδου Eλισσάβετ – Πρώτη Σελίδα
Λιώγας Kωνσταντίνος – Eπί χάρτου
Mόσχος Δημήτριος – Στοά βιβλίου
Mουρατίδου Θεοδώρα – Δημόκριτος
Παπαγιάννη Zωή – Παιδεία
Πατιά Xάιδω – Γραφή
Πόγκας Γεώργιος – Ωμέγα
Σακαλή Θεοδώρα – Eκτυπωτική
Φιλιππίδης Tάσος – Bιβλιοκίνηση

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.