Βίντεο: Συνεχίζεται το έργο ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Κοζάνης – Ξεκίνησε η επίστρωση των κυβόλιθων



Προχωρά το έργο ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Κοζάνης, καθώς έχει ξεκινήσει η επίστρωση των κυβόλιθων ενώ παράλληλα «τρέχουν» και οι υπόλοιπες απαραίτητες εργασίες. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί, αν βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες, μέχρι το τέλος του έτους.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κοζάνης Κώστας Δεσποτίδης «τo έργο συνεχίζεται μετά από μια διακοπή δύο μηνών για λόγους που δεν είχαν σχέση με χρηματοδοτική ροή αλλά με τα capital control και την εισαγωγή των υλικών επίστρωσης. Αυτά τα υλικά έρχονται σταδιακά. Ξεκινήσαμε  δοκιμαστικά την επίστρωση στο όριο μεταξύ Εθνικής Τράπεζας και Πλατείας,  ώστε να δούμε και το σχέδιο, που υπάρχει πάνω στους κυβόλιθους. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε κανονικά  την επίστρωση με τους διαθέσιμους κυβόλιθους ενώ  οι επόμενες παρτίδες θα έρθουν μαζί μετά τις 25 Οκτωβρίου, οπότε και θα προχωρήσει η επίστρωση του συνόλου του έργου. Αναφορικά με τα υπόλοιπα τμήματα του έργου, αυτά προχωρούν και αναμένουμε να έχουμε πολλά συνεργεία, τα οποία θα εργάζονται παράλληλα».

Σύμφωνα με τον κ. Δεσποτίδη αν ο καιρός σταθεί σύμμαχος, τότε το έργο θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου ή θα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.