Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Επανέναρξη εργασιών για το δίκτυο ύδρευσης Παλιάς Καστανιάς



Τα ζητήματα που σχετίζονται με το έργο της αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης της Παλιάς Καστανιάς του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και την επανέναρξη των εργασιών συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Νίκου Τέτου, στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας (επιβλέπουσα υπηρεσία του έργου), της Προέδρου της Τ.Κ. Καστανιάς Παναγιώτας Καραγιώργου, του μέλους του Τ.Σ. Γιάννη Γκόγκου και του ανάδοχου του έργου.
 
Στη σύσκεψη τέθηκε από τον κ. Τέτο το θέμα της άμεσης επανέναρξης των εργασιών καθώς η παύση προκάλεσε σοβαρά προβλήματα εντός του οικισμού της Παλιάς Καστανιάς, αλλά και γενικότερα ενδέχεται να δημιουργήσει περαιτέρω ζητήματα που μελλοντικά δύσκολα να αντιμετωπιστούν. Μετά και τις σχετικές προτάσεις της δημοτικής αρχής και των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών ο ανάδοχος του έργου δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες (ήδη ξεκίνησαν από σήμερα) ώστε να ολοκληρωθεί στις προβλεπόμενες ημερομηνίες και εντός του έτους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.