Το μήνυμα και τα όσα έζησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Κοζάνη, Δημήτρης Πασσιάκος



Καλησπέρα! ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ! Μπήκαμε στη Βουλή. Το θέμα είναι να μπορέσεις να μπουκάρεις στη Βουλή. Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας να μας μάθει ο κόσμος, γιατί ειλικρινά δεν μας γνώριζε. Σας το αναφέρω αυτό από την περιοδεία, την οποία έκανα στο Νομό Κοζάνης. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ!! Βάζω πρώτα τα συγχαρητήρια και μετέπειτα τα θερμά για να σου εκφράσω ειλικρινά το πόσο χάρηκα που εισήχθεις στη Βουλή. Μου άρεσε το εξής: ότι η δραχμή του Λαφαζάνη συνάντησε τη δραχμή του  Τρικούπη. Εκτός Βουλής ο κ. Λαφαζάνης και η παρέα του.  Μου άρεσε επίσης που στο Νομό Κοζάνης ο κύριος Κουκουλόπουλος είναι εκτός Βουλής. Αυτό μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Μου άρεσε επίσης το ότι η Νέα Δημοκρατία έβαλε στη βουλή έναν Βουλευτή. Δεν μου άρεσε καθόλου καθόλου το ότι ο Σύριζα έβαλε στη Βουλή τέσσερις Βουλευτάδες, δηλαδή θα μας δουλεύουνε σε ψηλό γαζί. Αλλά, υπάρχει και ένα αλλά, στο χέρι μας είναι αυτή την κατάσταση να την ανατρέψουμε. Υπάρχει τρόπος, πιστέψτε με.

Θα σας αναφέρω ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε. Στις 16/9/2015 στις 10.00 το πρωί, με πήραν τηλέφωνο από το Α.Τ. Κοζάνης και ένας αρχιφύλακας πήγε να με ψαρώσει, λέγοντας ότι θα έρθει στη Σχολή μου να κάνει έλεγχο διότι πληροφορήθηκε ότι λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο. Φυσικά δεν ψάρωσα. Με ξαναπήρε τηλέφωνο το μεσημέρι και του απάντησα επακριβώς τα εξής: Κύριε αρχιφύλακα, στην εκπομπή Ενικός της 15/9/2015 με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, έβγαλε την κ. Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε τα εξής: Η Χρυσή Αυγή είναι μία τρομοκρατική οργάνωση και ότι είναι Ναζιστές και Φασίστες. Όταν ανέφερα το γεγονός στον αρχιφύλακα του είπα το εξής: Εκεί η αστυνομία γιατί δεν επεμβαίνει και μου απάντησε το εξής: Εμείς ενδιαφερόμαστε μόνο για τον Νομό Κοζάνης. Του είπα: Αλήθεια; Γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας για να επέμβει; Μου απάντησε το εξής: Με απειλείται; Την λέξη απειλείται τη χρησιμοποιούν σαν βούτυρο στο ψωμί όταν βρίσκονται σε δυσμενή θέση και όταν δεν μπορούν να απαντήσουν επιχειρήματα. Βλέπετε ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να αναπαντήσουν στα επιχειρήματα μας. Κλείνει η παρένθεση.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένειά μου, την γυναίκα μου, τους γιους μου Χρήστο και Κωνσταντίνο. Που μου συμπαραστάθηκαν σε όλη αυτή την προεκλογική εκστρατεία. Τον πατέρα μου, τη μάνα μου, την αδερφή μου και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον παππού Πέτρο που σε ηλικία 82 ετών, μαζί με τον πατέρα μου κάνανε έναν έντιμο αγώνα, έναν αγώνα δημοκρατικό, πρόσωπο με πρόσωπο,  πόρτα με πόρτα, χωριό με χωριό, Δήμο με Δήμο. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Γνήσιοι άνθρωποι, χωρίς κακία και πονηριά, με μια μεγάλη καρδιά, καρδιά γεμάτη αγάπη για τον συνάνθρωπό μας. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Μαζί μου σε όλον τον προεκλογικό αγώνα είχα μαζί μου τον αγαπητό φίλο ΦΑΝΤΟΜΑ. Αυτός με καθοδηγούσε σε κάθε βήμα στο οποίο έκανα. Μου έδειχνε το δρόμο και με εμψύχωνε, μου έδινε δύναμη για να συνεχίσω τον δύσκολο αγώνα, έναν αγώνα που ήταν γεμάτος δυσκολίες, τις οποίες είχα σαν καθοδηγητή μου  τον φίλο μου Φαντομά. Τα ξεπερνούσαμε χωρίς φόβο και πάθος. Να δώσω την αγάπη μου στην κ. Μαρία και στην κ. Αντωνία, στο καταφύγι Κοζάνης, που ειλικρινά βιώνουν έναν γολγοθά ο οποίος δεν έχει τέλος. Και συγκεκριμένα είναι αποκλεισμένοι, λόγο κατωλίσθησης του δρόμου προσέγγισης στα μαγαζία τους και αναγκάζονται καθημερινά  εδώ και πέντε χρόνια να πηγαινοέρχονται σε έναν δρόμο ο οποίος μόνο με τρακτέρ μπορεί να διαβεί. Ο κάθε πολίτης που θέλει να επισκεφτεί το καταφύγι, το ιστορικό αυτό χωριό. Ένα χωριό το οποίο έχει ιστορία. Σε αυτό το χωριό σκότωσε τον ιατρό ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ  σε ηλικία 37 ετών ο λήσταρχος Γιαγκούλας στις 10 Φεβρουαρίου του 1925. Η Περιφεριακή Ενότητα Κοζάνης  κοφέβει στο πρόβλημα αυτό.

Δεν δίνουν καθόλου σημασία, κοινός και απλά, δεν τους νοιάζει. Γιατί άλλωστε, λίγους ψήφους έχουν εκεί, δεν έχουνε αρκετούς, απλά δεκάδες κι όχι χιλιάδες…
Στο δια ταύτα, θέλω να δώσω στον κ.Τσίπρα τα συγχαρητήρια μου. Θέλω να γίνει ένας καλός πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες. Να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Του εύχομαι να τα πάει καλά: Του αφιερώνω το εξής ποίημα του Διονύσιου Σολωμού. Όταν ο εμφύλιος σπαραγμός στην επαναστατημένη Ελλάδα μετά το 1821 στο οποίο ο Διονύσιος Σολωμός κοιτώντας από την παραλία της Ζακύνθου προς τον Μοριά έγραψε το εξής ποίημα:
            Η Διχόνια, που βαστάει
            ένα σκήπτρο η δολερή
            καθενός χαμογελάει
            πάρ’το, λέγοντας και συ,
Αν σαν Έλληνες δεν συνεννοηθούμε και δεν συμβάλλουμε στον αγώνα της Ελλάδος ενάντια στους δανειστές, θέλουμε οπωσδήποτε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συμμετοχή όλων των κομμάτων. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βγούμε από την κρίση. Γι’ αυτό σας αφιέρωσα  το παραπάνω  ποίημα.

ΥΓ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς οι οποίοι με ψήφισαν, ο Νομός Κοζάνης πήρε 3,6%. Αυτό σημαίνει πολλά. Αγωνίστηκα, εγώ κι ο φίλος μου ο Φαντομάς ενάντια στην περιφέρεια, στο Δήμο Κοζάνης και στην κοινότητα Καρυδίτσας. Αγωνίστηκα ενάντια στους τρεις βουλευτές που διετέλεσαν υπουργοί στις κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών. , κ. Κουκουλόπουλο, κ. Παπαδόπουλο, κ. Κασαπίδη, επίσης στον κ. Δακή που διετέλεσαν Νομάρχης και περιφερειάρχης. Δηλαδή εφτά εναντίον ενός.  Για να γίνεις πολιτικός θέλει να έχεις τρέλα και χάρισμα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Χαράλαμπο, τον Αθανάσιο, τη Ματίνα, την  Αργυρώ, τον  Γεώργιο, τον Νικόλαο, τον Μάκη, τον Σπύρο, τον περιπτερά του περιπτέρου ονόματι Δημήτρης, τον  Εφραίμ, τον Παπακώστα και τον Παπαγιώργη.  

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτές των Σχολών Οδηγών της Δ. Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον κ. Μιτσάλη, τον κ. Προκοπίδη και τον κ. Φωτιάδη για τη συμπαράστασή τους και την φιλότιμη προσπάθεια που κάνανε στον προεκλογικό μας αγώνα. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Και τέλος, αν έχω ξεχάσει και δεν έχω αναφέρει άλλα ονόματα που με βοηθήσανε, τους λέω ότι τους ευχαριστώ πάρα πολύ για ότι κάνανε για μένα.

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ και πάλι συγχαρητήρια. Είσαι λεβέντης και παραμένεις  λεβέντης. Εχθές σε είδα στα διάφορα κανάλια που τρέχανε από πίσω σου και το χάρηκα πάρα πολύ. Το ζητούμενο είναι να τους κάνουμε να τρέχουνε συνέχεια από πίσω μας και πάντα να τους μιλάμε με γρίφους κι ας τους να ψάχνονται. Αφιερώνω τέλος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δικτύωσης, στους αγαπητούς δημοσιογράφους αν θέλουν και μπορούν ας αναρτήσουν στις εφημερίδες και στα site το εξής:

Επιδίωξη της τυραννίας είναι να
πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για
να συντηρείται με τα χρήματά τους η
φρουρά του καθεστώτος, και αφ’
ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι
πολίτες και να μην τους μένει χρόνος
για επιβουλές.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

Με τιμή και αγάπη ο υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Κοζάνης,  με την Ένωση Κεντρώων, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡ. ΠΑΣΙΑΚΟΣ!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.