Τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας στην Κοζάνη, στα πλαίσια των περιοδειών του στα «κάστρα» του Λαφαζάνη



Ρεπορτάζ: Γαλιατσάτος Παναγής

Με την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση στο Αιγάλεω δίνει συνέχεια στην προεκλογική εκστρατεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Τσίπρας. Θα ακολουθήσει αύριο η περιοδεία στην Λιβαδειά και την Κυριακή,  ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τα πρόγραμμα του στη ΔΕΘ, όπου ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στις παραγωγικές τάξεις, έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Κοζάνη.

Και οι τρεις σταθμοί του Αλέξη Τσίπρα αφορούν σε περιφέρειες στις οποίες μετά τη διάσπαση, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί μεγάλες απώλειες. Υπενθυμίζεται ότι στη Β’ Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε τον Ιανουάριο 19 βουλευτές, ωστόσο οι τέσσερις από τους πρώτους σε σταυρούς (Γ. Βαρουφάκης, Νάντια Βαλαβάνη, Δ. Στρατούλης, Ν. Χουντής) αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ και πλην του κ. Βαρουφάκη, προσχώρησαν στη Λαϊκή Ενότητα.

Στην Βοιωτία, αυτό έγινε και με τους δύο βουλευτές που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ, τους κ.κ Σταθά και Σκούμα ενώ και στην Κοζάνη αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ οι δύο πρώτες σε σταυρούς κυρίες Ραχήλ Μακρή και Ευγενία Ουζουνίδου.

Από το enikos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.