Σε αγιασμούς σχολείων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κοζάνης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας



Στην τελετή του αγιασμού σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Δημοτικών  Ενοτήτων  παρευρέθηκαν σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, δίνοντας τις ευχές τους για τη νέα σχολική χρονιά στους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, στους μαθητές καθώς και στους γονείς τους.
     
Ο Δήμαρχος Κοζάνης βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, καθώς και στο Γυμνάσιο Καπνοχωρίου. Ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές, ενώ διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Κοζάνης θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή  λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.

 

Στο ακριτικό Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας Καστοριάς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης

Στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας του Δήμου Νεστορίου Καστοριάς βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Ο Θ. Καρυπίδης ευχήθηκε στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή σχολική χρονιά τονίζοντας πως η παρουσία του στο ακριτικό χωριό της Περιφέρειας σηματοδοτεί τη βούλησή του να είναι κοντά σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, και ιδιαίτερα στα παιδιά των ακριτικών περιοχών.

“Αντλούμε δύναμη από την παρουσία σας εδώ και την επιμονή σας να μένετε και να παλεύετε σ’ αυτό τον τόπο με όλες τις δυσκολίες, αλλά και τις ομορφιές του” είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Καρυπίδης.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης παραβρέθηκε στον αγιασμό του παλαιού Ιστορικού Γυμνασίου Καστοριάς, στην πλατεία της Κουμπελίδικης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού Γυμνασίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.