5.500 επισκέπτες και με τις καλύτερες εντυπώσεις το Μουσικό Κατασκηνωτικό Φεστιβάλ «Το Δάσος Αλλιώς #4» στο Εμπόριο Εορδαίας



Κάθε χρόνο και ένα μικρό λιθαράκι για να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε!!

Κάθε χρόνο κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό!!

Τέσσερα καθιερωμένα πλέον μερόνυχτα, στο άνθος του καλοκαιριού, στο Εμπόριο Πτολεμαΐδας, με πολύ μουσική και διασκέδαση!!

Πέρα από τις δυσκολίες της εποχής, η Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου ρίσκαρε, αντιστάθηκε, και πιστή στο αρχικό της ραντεβού, κατάφερε να βγάλει εις πέρας μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, πλέον, στη δυτική Μακεδονία.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, με περισσότερους από 5.500 επισκέπτες, με κατασκηνωτές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συναισθήματα ικανοποίησης και υπερηφάνειας αποχαιρετούμε «Το Δάσος Αλλιώς #4».

Για αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε:  

την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας (Ε.Δ.Ο.Π) για την παροχή των βοηθειών τους τις τέσσερις ημέρες διοργάνωσης, το αστυνομικό και πυροσβεστικό σώμα Πτολεμαΐδας για την παρουσία τους στον χώρο μας και την αποφυγή επεισοδίων, όλους τους χορηγούς μας για την στήριξή τους, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας για την πολύτιμη βοήθειά τους, όλους τους φίλους της Ε.Ο.Ν.Ε. που συνέβαλλαν με τον δικό τους τρόπο στην προσπάθειά μας, και φυσικά τους συγχωριανούς μας που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα.  

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε αυτό το τετραήμερο στο Καστανόδασος και μας τίμησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την παρουσία του. Τα θετικά σχόλια και μηνύματα που δεχόμαστε από όλους σας μας δίνουν έναν ακόμη λόγο για να συνεχίσουμε δυναμικά και προοδευτικά στο μέλλον.

Η Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου σας εύχεται καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού και σας υπόσχεται μια νέα και ξεχωριστή διοργάνωση…
Ραντεβού στο «Δάσος Αλλιώς #5»!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.