Την Παρασκευή 7 Αυγούστου η συνάντηση για το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού



Η εγγραφή στο μητρώο νέων είναι το επόμενο βήμα στη διαδικασία που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη σε σχέση με την συγκρότηση και λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου Νέων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία που θα ακολουθήσει απαιτεί την εγγραφή στο Μητρώο Νέων του δήμου. Δικαίωμα εγγραφής έχουν νέοι και νέες ηλικίας από 15 έως 28 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο δημοτολόγιο του δήμου.
 
Οι εγγραφές θα γίνονται στα Γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στα Σέρβια (οδός Σκρα, τηλ. 2464024093, κα. Λαζαρίδου Ελένη) έως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015. Για το βράδυ της ίδιας ημέρα (7/8 9:30μ.μ.) είναι προγραμματισμένη η 2η συνάντηση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια όπου θα συζητηθούν λεπτομέρειες των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν ενώ παράλληλα θα γίνονται εγγραφές στο μητρώο νέων και κατάθεση αιτήσεων όσων θελήσουν να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Συμβουλίου Νέων. Τόσο ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Παπαδόπουλος όσο και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού Θόδωρος Παπαγεωργίου στη συνάντηση της περασμένης Τετάρτης ζήτησαν τη συμμετοχή των νέων στη συγκεκριμένη διαδικασία υπογραμμίζοντας τη σημασία της λειτουργίας του Συμβουλίου Νέων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Δημοτικά-Τοπικά Συμβούλια Νέων:  μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα www.et.gr αναζητώντας το ΦΕΚ 41/Α΄/27.02.2006 καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.dservionvelventou.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.