4η μέρα του 37ου River Party με Β. Παπακωνσταντίνου και Μ. Ασλανίδου να αποθεώνονται από τον κόσμο!



Παρασκευή, 21 Αυγούστου: η κίνηση στα ταμεία είναι αυξημένη από πολύ νωρίς: τα τριήμερα εισιτήρια έχουν ιδιαίτερη πέραση σε όλους εκείνους που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια και επενδύουν στο River Party για μία ολιγοήμερη χαλάρωση. Ο καιρός είναι βροχερός σε όλη σχεδόν την Βόρεια Ελλάδα αλλά όχι στον κατασκηνωτικό χώρο του Φεστιβάλ: γιατί εδώ η θετική ενέργεια όλων και ιδίως η μουσική από τα sound checks και τα live διώχνουν σύννεφα και βροχή!

Το πρόγραμμα ξεκινά με τους Playmen που ξεσηκώνουν το κοινό … και προκαλούν κύμα σκόνης από το χορό! Χορός που συνεχίστηκε με το τρομερό δίδυμο του καλοκαιρού Ησαΐα Ματιάμπα και Μύρωνα Στρατή σε ένα μουσικό ταξίδι με στάσεις σε όλα τα highlights του ελληνικού και ξένου τραγουδιού: από τα δικά τους αλλά και από έξυπνες διασκευές σε τραγούδια δεκαετίας από το ’60 και μετά. Ακολουθούν, ο Θέμης Καραμουρατίδης και η Γιώτα Νέγκα που ανεβαίνουν στη σκηνή και ανταλλάσσουν με το κοινό το πιο ζεστό «Καινούριο Φιλί» σε ένα live μεστό και σπουδαίο, με πολλές και έντονες απαιτήσεις για «encore»!

Τα βεγγαλικά σκάνε σε πολύχρωμες εκρήξεις αισιοδοξίας στον ουρανό και όλοι ξέρουν ότι το Riverside Stage ξεκινά το πρόγραμμά του! Η Μελίνα Ασλανίδου αποθεώνεται από το κοινό σε μία γιορτή χαράς με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή, λαϊκά του πενήντα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναίικα! Στις 23.00, ο πλέον αγαπημένος «θαμώνας» του River Party Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξεκινά το δικό του μουσικό ταξίδι: επισκέπτες κάθε ηλικίας σηκώνουν χέρια, χορεύουν, ανάβουν αναπτήρα (ή κινητό) και τραγουδούν, αποδεικνύοντας ότι η καλή μουσική δεν έχει ούτε ηλικία ούτε όρια: ο «Μαύρος Γάτος» τραγουδήθηκε αποκλειστικά από το κοινό χαρίζοντας μοναδική συγκίνηση στον καλλιτέχνη, o οποίος μας καληνυχτίζει υπενθυμίζοντάς μας πως «το παιχνίδι παίζεται ακόμα και πως περισσότερα χρωστάμε στους ποιητές μας παρά στους δανειστές μας». Σχεδόν δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και κανείς δε νυστάζει: το happy people dance music festival είναι εδώ για χορό μέχρι το πρωί, με τους DIRTY SWING, HOMMEN, RUSS YALLOP και ROBOSONIC στα decks.

Η προτελευταία μέρα του Φεστιβάλ υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης για κάθε ηλικία και… γούστο: Αντριάνα Μπάμπαλη, Rous, Γιώργος Αντρέου, Τάνια Τσανακλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κορίνα Λεγάκη και τους μοναδικούς djs του Happy People Dance Music Festival: Teo Mavropoulos, Jereth Cole, Antonio, Lex, Andreas Athinaios, Johny G.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.