To δικό σου River Party ξεκίνησε! Όλα όσα συνέβησαν την πρώτη μέρα…



Τρίτη, 18 Αυγούστου και το 37ο River Party ξεκινά. Κατασκηνωτές φθάνουν από όλα τα σημεία της Ελλάδας: οι περισσότεροι έχουν έρθει πλήρως εξοπλισμένοι, αρκετοί όμως είναι κι εκείνοι που αξιοποιούν το river tent της διοργάνωσης, το πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει σκηνή, διπλό στρώμα, μαξιλάρια και sleeping bags.  Ο καιρός ζεστός, σύμμαχος για τις βουτιές και τα παιχνίδια στο ποτάμι. Τα sound checks από νωρίς δίνουν ένα πολύ ωραίο preview γι’αυτό που θα ακολουθήσει το βράδυ. Το μεσημέρι, τα μουσικά happenings στην τέντα της Amstel φέρνουν τις παρέες πιο κοντά: ο κύκλος κρουστών συγκεντρώνει από την πρώτη κιόλας μέρα δεκάδες άτομα που συμμετέχουν σε μια συναρπαστική βιωματική εμπειρία, με αυτοσχέδια όργανα από κουτάκια και μπουκάλια Amstel! Τα κρουστά τελειώνουν και ο χορός μεταφέρεται στο Tequila: η ώρα είναι 16.00 και το River έχει ήδη ξεσηκωθεί!

Οι συναυλίες ξεκινούν στις 19.00 με το Λεωνίδα Μπαλάφα να συγκεντρώνει πλήθος κόσμου γύρω από τη σκηνή Forestage: αγκαλιές, ρυθμικά λικνίσματα και χορός που κορυφώνεται με τον Πυροσβεστήρα και την Προσευχή. Τη σκυτάλη παίρνει ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος καλωσορίζει το κοινό με τον πλέον αγαπημένο Σκύλο στο κολωνάκι και με το γνωστό του χιούμορ και αισιοδοξία συνεχίζει το μοναδικό του live. Στις 21.20, Δεληβοριάς και Μπαλάφας αποχαιρετούν τους θεατές με το κομμάτι ψυχοθεραπείας «που φταίει για όλα» και το κοινό ανταποκρίνεται χορεύοντας τα παπάκια.

Αμέσως μετά όλοι τρέχουν στην Κεντρική Σκηνή Riverside: τα πυροτεχνήματα στολίζουν τον ουρανό και ο James Arthur βγαίνει στη σκηνή, παρασύροντας τους πάντες με τις μελωδίες των Impossible, Recovery, Wrecking Ball! Στο τέλος της συναυλίας, όλοι νιώθουν ότι δε θα μπορούσε να είναι αλλού παρά μόνο στο River Party η πρώτη εμφάνιση του James Arthur! Το ζεστό χειροκρότημα διαδέχονται τα ρυθμικά συνθήματα «Ζήτα Νι» και οι Ζωντανοί Νεκροί ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα live πέρα από κάθε προσδοκία! Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και κανείς δεν έχει διάθεση να κοιμηθεί: ο χορός συνεχίζεται αδιάκοπα και… με χαρά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους κορυφαίους djs του Happy People: BLOND:ISH, SABB και MIHALIS SAFRAS!

Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ θα κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς με καλλιτέχνες αγαπημένους: Μαρίζα Ρίζου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μόνικα, Παύλος Παυλίδης! Και φυσικά το κλείσιμο δε θα μπορούσε παρά να είναι… happy, με τους Theo K, Thomas Candey, Cj Jeff, Lefty D και Cruz.
 
37ο River Party! Ζήσε το από κοντά και γίνε μέρος της μουσικής ιστορίας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.