Στην Παλιά Καστανιά Σερβίων ξεκινούν οι «πτήσεις» για το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού



Ξεκινούν το Σάββατο 22 Αυγούστου οι ΄΄πτήσεις΄΄ των αιωροπτεριστών που θα συμμετάσχουν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού «ΣΕΡΒΙΑ OPEN 2015».  Η Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα φιλοξενήσει και φέτος, για 10η συνεχόμενη χρονιά, τους αγώνες που θα αναδείξουν τους καλύτερους έλληνες αιωροπτεριστές ενώ το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και σε ξένους αθλητές. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον περασμένο Ιούλιο αναβλήθηκε όμως λόγω των έκτακτων καταστάσεων στην οικονομία της χώρας.
 
Διοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, την Τοπική Κοινότητα και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς, θα διεξαχθεί το διάστημα 22 έως 29 Αυγούστου Ιουλίου και αναμένεται να προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες (Λίμνη Πολυφύτου, Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, Πιέρια) σε όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την πίστα απογείωσης που βρίσκεται κοντά στην Παλιά Καστανιά ή από πιο χαμηλά στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων.

22-28 Αυγούστου – Καθημερινό Πρόγραμμα

12.30-19.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος
29 Αυγούστου – Τελευταία Αγωνιστική
12.30-18.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος
21.30 – Απονομή Επάθλων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παλιάς Καστανιάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.